Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai – kiinnitä energiasi ja huomiosi muiden sijaan itseesi

Aurinkoista (ja helteistä) torstaita! Tämän tarot-torstain idea lähti kun sain eräässä viestiryhmässäni viestin missä ryhmäläisen ja ulkopolisen energiat yhdistyivät negatiiviseen sävyyn liikaa toisiinsa. Tämä sai itseni miettimään sitä, miten helposti omat energiat sotkeentuvat muiden kanssa ja helposti lähdemme mukaan nimenomaan siihen negatiiviseen sävyyn mukaan. Miksi se onkin niin helppoa mennä juuri siihen energiaan mukaan vaikka oma energia ensi alkuun olisikin tasapainossa? Tätä pohtiessani halusin irrottautua täysin tästä keskustelusta ja mennä ainoastaan omaan energiaani. Tutkailla sitä. Keskitin huomioni muiden energioiden sijaan itseeni ja huomasin heti, että mulla on juuri tällä hetkellä kaikki oikein hyvin. Vaikka toisia suututtaa tai harmittaa niin mun ei tarvitse mennä siihen energiaan mukaan. Sen sijaan voin omalla rauhallisella energialla tasapainottaa heitä ja lähettää rauhoittavaa energiaa, jolloin heidän energia ja mieliala alkaisi muuttamaan suuntaansa. Tätä oli tärkeää miettiä, koska näitä tilanteita tulee eteen aina välillä enkä itse välitä näihin energioihin enää lähtee mukaan. Muistan kyllä ajan kun nautin draamasta ja varmasti sitä itsekin tein omalla käytökselläni, mutta tänä päivänä haluan sanoa draamalle ei kiitos 🙂

Pyydän, että keskittäisit tällä hetkellä (ja useamminkin) energiasi tähän hetkeen ja omaan itseesi. Mitä sydämesi ja sielusi sinulle haluaa viestiä. Valitse sillä energialla alla olevasta kuvasta sinua puhuttelevin kortti ja lue alta mitä kortti sinulle viestittää.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. maljojen kakkonen

Se mitä annat toisille saat myös itsellesi. Maljojen kakkonen on rakkauden antamisen ja vastaanottamisen sekä anteeksiannon kortti. Rakkauteen, on se sitten ystävyys tai kumppanuus, kuuluu anteeksianto ja toisen ymmärtäminen mutta missä liikkuu raja? Mitä kaikkea pystyt antamaan anteeksi ja mitä taas et? Mitä voit tarjota toiselle ja mitä sinulle tarjotaan? Parhaimmillaan rakkaus on puhdasta säteilyä ihmisten välillä eikä siinä tarvitse pyytää toiselta mitään vaan asiat tapahtuvat luonnostaan, kuin itsestään. On tärkeää kiinnittää omaan rakkaudelliseen energiaan huomiota, sillä me olemme valo joka säteilee rakkautta niin itseemme kuin toisille. Jokaisen energiakentästä voimme aistia millä energialla toinen liikkuu ja tarvittaessa tasapainottaa sitä omalla rakkaudella.

2. sauvojen vitonen

Nyt on tärkeää kiinnittää huomio omaan sydämen tietoisuuteen eikä antaa egon sanalle valtaa. Ego ja sydän lähtevät helposti taistelemaan keskenään mikä aiheuttaa melkoista myllerrystä sisälläsi. Nämä voivat olla käsittelemättömiä asioita, jotka haluavat tulla nyt käsiteltäviksi. Älä turhaan arastele antaa asioille huomiotasi tai stressaa asioita liikaa. Se, mitä tämän myllerryksen aikana tarvitsemme on tilaa, aikaa ja rauhaa. Jos käsittelemme asioita hätäisesti emme ole sydämen tasolle, emmekä kuuntele mihin sydän olisi asiaa viemässä vaan etenemme pelon ja epävarmuuden tasolla eli teemme päätöksen egon vallassa. Tämä ainoastaan pitkittää prosessia ja laittaa asiat entistä sekavammaksi ajatuksissa. Anna asioille täysi luottamuksesi ja elä hetki kerrallaan.

3. vaunut

Mihin suuntaat vaunusi? Tielle, joka voi olla tuttu ja turvallinen mutta ei kuitenkaan se mitä loppujen lopuksi haluat vai suuntaatko ratin polulle mikä voi olla järisyttävän pelottava mutta tiedät sydämessäsi sen kuitenkin oikeaksi suunnaksi? Ota aikaa meditoimiseen ja siihen tunteeseen missä sinun on hyvä olla. Missä silloin olet? Tutussa ja turvallisessa vai uudessa, sydäntä pomppailevassa suunnassa? Keskitä ajatuksesi tähän hetkeen. Mitkä mahdollisuudet ovat tällä hetkellä auki ja mitä voisit alkaa omissa suunnitelmissa kehittämään? Nämä mahdollisuudet vievät henkistä kehitystäsi eteenpäin ja antavat poweria matkallesi. Mihin suuntaan sinun on aika lähteä ja  millä tavalla voisit jo nyt valmistella uutta matkaasi? Onko suuntasi uusi työ, matka, uusi koti, sydäntä järisyttävä parisuhde vai matka omaan itseen. Sisäisesti olet täysin varma uudesta suunnastasi ja kun olet siihen täysin valmis niin koko maailmankaikkeus on apunasi ja tukenasi.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo. 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min).

Voit varata myös ajan 30 minuutin (40€) tai 45 minuutin (65€) tarot-tulkintaan tai pyytää kirjallisen tulkinnan (60€) sähköpostiisi numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.