Hae
Mirva Emilia

Meidän arki kuvina

Arki kuvina -postauksen idean sain mun bloggaajakollegalta kuka teki koosteen hänen viikosta kuvina. Sitä oli kiva lukea ja ajattelin, että haluan tehdä samantyyppisen koska en ole koskaan sellaista tehnyt. Meidän arki on eskarin ja koulun jälkeen aika menevää. Lapsille on tullut syksyn aikana lisää harrastuksia ja viikossa ei montaa päivää olekaan ettei jommalla kummalla mitään olisi. Ja jos ei ole harrastuksia niin sitten halutaan mennä kavereiden kanssa leikkimään. Oon tosi onnellinen siitä, että lapsilla on omat mielenkiinnon kohteensa ja niiden kautta tullut myös uusia kavereita.

Tämä aamuna löysin meidän Tahvon nukkumasta olohuoneen pöydällä tarjotin tyynynä 😀 Tahvon paikka on ollut aina tähän aikaan vuodesta tässä pöydällä kun lämmin tuuli ilmalämpöpumpusta osuu suoraan tähän. Mikäs siinä lämmössä on köllötellä 🙂

Julialla on kerran viikossa ratsastus ja viime aikoina hän on halunnut ennen ratsastusta mennä hoitamaan heppaa millä ratsastaa. On niin hellyyttävää katsoa ja seurata kun toinen silittää, halailee ja hoitaa hevosta. Julia on kehittynyt ratsastuksessa tosi paljon ja ryhti hepan selässä on suoristunut ja varmuus ratsastaessa kasvanut.

Meidän arkeen ja varsinkin viikonloppuihin kuuluu hyvä ruoka. Lasten mummu järjestää usein ruoka”kekkereitä” niinkuin lapset niitä kutsuvat ja meitä hemmotellaan hyvällä ruoalla ja seuralla. Viimeisin oli lauantaina järjestetyt halloween juhlat. Odottakaa vaan joulupäivän kattausta ? Mulle on aina ollut tärkeää, että jos ei arkena joka päivä ehditä syödä pöydän ääressä yhdessä niin viimeistään viikonloppuna. Silloin jutellaan ja istutaan pöydässä ilman kiirettä. Tämän tavan haluan opettaa myös meidän lapsille.

Julia aloitti tosiaan tänä syksynä eskarin. Mun töiden avulla pystyttiin järjestämään niin, ettei Julian tarvitse jäädä päivähoitoon eskarin jälkeen vaan pääsee taksilla eskariin ja suoraan eskarista taksilla kotiin. Syksy on mennyt tosi hyvin, vaikkakin pientä eskarikiukkua alkuun olikin. Se on onneksi jo hieman helpottunut, mutta kyllähän sitä omaa tahtoa neidistä löytyy. Ihaninta on seurata Julian halua opiskella ja oppia uutta. Nyt odotellaan koska opitaan lukemaan ja kirjoittamaan.

Meidän perheelle luonto ja metsä on tärkeitä. Tykätään kesällä olla paljon mökillä ja näin syksyisin käyn lähes päivittäin metsässä lenkillä. Vaikka käyn melkein joka kerta saman lenkin niin silti tuntuu, että maisema vaihtuu joka kerta. Luonto on niin kaunis kun sen värit ja tuoksu vaihtelee. Luonto on myös yksi paikka missä pääsen rentoutumaan ja tasapainottamaan omia ajatuksia. Ja hei, tänään meille tuli ensilumi! Varsinkin Niksu oli siitä tosi innoissaan 🙂

Mää tykkään leipoa ja syksyllä tulikin leivottua näin ihanan näköistä omenapiirakkaa. Tällä viikolla leivon isänpäiväksi tonnikalapiirakkaa ja kermakakun. Meillä on paljon erilaisia koristeita ja väriä tuolla odottamassa ja vaikkei mulla kovin hyvää silmää olekaan koristelussa niin tykkään siitä kuitenkin tosi paljon. Vielä on kakkuun täyte mietinnässä ettei siitä tulisi liian makea. Olisko sulla joku hyvä ohje/vinkki täytekakun täytteelle? 🙂

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.