Hae
Mirva Emilia

Väripilkku mustan keskelle

Teksti on kirjoitettu yhteistyössä Väripilkun kanssa. 

Meillä on ollut todella pitkään olohuoneessa musta-valkoinen ”väri”maailma ja olen jo jonkun aikaa kaivannut jotain muuta väriä seinille. Seinät voisi maalata uudestaan valkoisella ja tumman tehosteseinän vaihtaa kauniiseen kuviotapettiin. Olen laittanut monena keväänä vaaleanpunaisia tyynyjä, pöytätabletteja ja torkkupeittoja ja ne on tuonut sopivaa pehmeyttä mustan ja valkoisen sekaan. Meillä (tai oikeestaan siis mulla :D) on aika yksinkertainen sisustustyyli. En tykkää että joka paikka on pientä tavaraa täynnä vaan muutamia pieniä yksityiskohtia pöydälle laitan. Kynttilät ja kukat tuo viihtyisyyttä ja tunnelmaa sopivasti, joiden lisäksi en kaipaa mitään muuta tasojen päälle. Mun yhteistyökumppani Väripilkku lähetti meille koristamaan meidän seinää uudella, aivan ihanalla Seppele julisteella <3 Juliste tuo juuri sopivasti sitä kaipaamani väriä olohuoneeseen! Väripilkun taiteilija Terhi on mulle ennestään tuttu ja siksi oli ihana päästä tekemään hänen kanssa yhteistyötä. Terhi on itse oppinut ja löytänyt oman maalaustekniikan kokeilemalla ja harjoittelemalla. Ei siis mitään kopio kamaa 😉 Ja mikä parasta, valmistuksessa käytetään mahdollisimman paljon kierrätettyjä tarvikkeita, jolloin jätettä tulee vähemmän. Valutustaulun teossa haastavinta mutta samalla kiehtovinta on Terhin mukaan se, ettei taulun lopputulosta voi ennustaa etukäteen tai muuttaa jälkikäteen. Maali tekee omat päätöksensä ja sitä Terhi yrittää parhaansa mukaa ennakoida 🙂 

IMG_20190116_143912.jpg

Seppele -juliste

IMG_20190116_143433.jpg

Elämäsi värit -julisteet

IMG_20190116_153551.jpg

Väripilkun löydät facebookista Väripilkku ja instagramista @varipilkku_. Julisteita voi tilata tulostamoshop.com kautta. Terhin kanssa pääsee myös helposti juttelemaan ja esittämään omia toiveita taulun suhteen 🙂 Taulut koristavat kauniisti mitä huonetta tahansa ja on ihana idea vaikka ystävänpäivälahjaksi. Oman Seppele -taulun ripustan olohuoneeseen ja pienet taulut laitan lastenhuoneeseen. Meillä on lapsilla vielä yhteinen huone joten värienkin puolesta taulut sopii molemmille.

-Mirva

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.