Hae
Mirva Emilia

Leopardina kaupungilla

Ihanaa, kevät on vihdoin täällä! Aurinko lämmittää jo hyvin ja lumi sulaa vesipisaroiksi. Talvi on tuntunut taas tosi pitkältä ja se mitä aurinko saa aikaan kun se pilkahtaa pilven takaa niin on jotain ihan uskomatonta. Kyllä se vaan tuo niin hyvää fiilistä ☀️

Kevään trendinä on vahvasti tullut esiin eläinkuosit. Ennen olin ehdoton nou nou eläinkuosille ja vältin niitä viimeiseen saakka. Pari vuotta sitten ostin syksylle mustan trenssi takin ja huomasin vasta kotona että hihansuissa ja kauluksen takana on hieman leopardikuvioo. Pidin sitä kuitenkin paljon koska kuosia oli todella hillitysti ja vieläkin se on mun yksi lemppari takeista! Alkuun eläinkuosia oli siis hillitysti mun vaatekaapissa mutta nyt omistan jo muutaman eläinkuosipaidan ja tykkään niistä tosi paljon. Sävyinä kun ne sopii niin perinteisen mustan kanssa, jolloin asusta tulee hieman tyylikkäämpi kuin myös vaaleiden farkkujen kanssa arkeen.  Ruskean sävyt on hillittyjä, sopii lähes kaikille ja on kaikenlisäksi tämän hetken suurinta huutoa muotimaailmassa. Nyt kun myös oma silmä siihen on tottunut ja mieli siihen tykästynyt niin miksipäs muutamaa eläinkuosi printillä varustettua paitaa ei mun kaapista löytyisi ?

Olen aina pitänyt aika paljon mustaa vaikka tykkään kukkakuoseista ja pastellisävyistä mutta musta on aina musta. Multa löytyy kaapista paljon värikkäitä vaatteita ja eri kuoseilla mutta, mutta.. Aina se musta tarttuu sieltä käteen. Se iänikuinen luottoväri ja onhan se toki tyylikäs ja ajaton. Silti olen pikkuhiljaa yrittänyt siirtyä mustasta ruskean eri sävyihin ja vaaleampiin väreihin vaikka edelleen se musta on vahvasti mukana pukeutumisessa, joko ylä- tai alaosassa.  Ehkä näin kevättä kohden tulen enemmän liittymään ruskean ja vaaleiden sävyjen joukkoon ja koitan jättää synkän mustan kevään taakse ?

Ihanaa, ihanaa kevättä!

-Mirva

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.