Hae
Mirva Emilia

Enkeliviesti Sinulle

Tein tänä aamuna aivan ihanan meditaatioharjoituksen ja tämän päivän enkeliviesti tulee Sinulle suoraan tämän meditaation tuoman rakkauden tilasta. Meditaation jälkeinen olo on ollut ihanan kevyt ja luottavainen ja tästä kirjoitankin myöhemmin ihan oman postauksen 🙂

Enkeliviesti kehottaa luottamaan

Nostin Sinulle Viestejä Valonauttajilta -pakastani kortin, missä viesti tulee Arkkienkelit Gabrielilta ja Hopelta. Käytän näitä kortteja myös tarot-tulkintoja tehdessä asiakkaalle ja näiden viestit on aivan ihania. Joka kerta tämän pakan kortti ns. viimeistelee tarot-tulkinnan ❤️

Enkeliviesti Sinulle viikonloppuun on:

Luota

Olet pyytänyt apua ja opastusta elämäsi tilanteeseen viime aikoina. Kyllä rakas, me olemme kuulleet pyyntösi ja me haluamme kertoa Sinulle, että me työskentelemme tilanteesi kanssa koko ajan. 

Sinun tulisi tässä asiassa hieman laajentaa omaa katsomustasi, sillä ehkä toivomasi ratkaisu ei ole se kaikkein paras ratkaisu. 

Pyydä meiltä apua hyväksymään kaikki muutokset ja luottamaan, että asiat järjestyvät oikeaan suuntaan. Ajan myötä oivallat, että tilanteen ratkeaminen oli kuin olikin sinun ja kaikkien korkeimmaksi parhaaksi. 

Arkkienkelit Gabriel ja Hope

Luottamus omaa tietä ja polkua pitkin horjuu välillä ja pyydänkin, että palaat tähän tekstiin silloin kun usko omaan tekemiseen meinaa loppua. Sisimmässäsi tiedät, oletko oikealla tiellä vai oletko poikennut väärään suuntaan. Mieti, mitkä asiat on niitä sinun toivomiasi asioita ja tarkastele niitä. Kuten viestissäkin pyydettiin, laajenna omaa katsomustasi. Silloin elämääsi aukeaa uusia oivalluksia ja tapoja toteuttaa itseään ja omia toiveita ja haluja ❤️

Viimeksi enkelikortin viesti oli, että usko itseesi. Käy lukemassa viesti täältä.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.