Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai Leijonanportti -fiiliksissä

Leijonanportti se vaan jatkaa kulkuaan ja tähän tarot-torstaihin sen voimakkaat energiat tulevat myös mukaan. Eilen kirjoittelinkin tänne blogin puolelle Leijonanportti -ajanjaksosta, jolloin Sirius, kirkkain tähti asettuu yhdessä auringon kanssa. Pääset lukemaan artikkelin tästä linkistä 😊 Tähän aikaa voi kuulua suurta vireyttä – täällä ainakin on herätty nyt muutamana aamuna ihan super aikaisin ilman herätyskelloja ja oon ollut normaalia virkeämpi ja tehokkaampi. Leijonanportin energiaa kannattaakin ehdottomasti tankata ja tätä energiaa kannattaa nyt myös hyötykäyttää eli aloittaa projekteja, jotka vievät omia tavoitteita ja haaveita eteenpäin. Unohtamatta manifestointia ja meditaatioita ❤️

Näillä energioilla suunnataan nyt kohti tarot-torstaita. Anna tämän taianomaisen Leijonanportin energian kulkea läpi kehosi ja valitse sinua puhuttelevin kortti alla olevasta kuvasta. Laitoin myös korttien päälle energiakivet, jotka nappasin verkkokaupan kiviconfeteista. Kivet voivat auttaa tehostamaan valintaasi ja yhteyttäsi korttiin. Kortin viestin pääset lukemaan korttikuvan alta.

Vasen kortti on numero 1 (Akvamariini, Meri -kiviconfetti)

Keskellä oleva kortti on numero 2 (Lepidoliitti, Viisauden kiviconfetti)

Oikealla oleva kortti on numero 3 (Karneoli, Maadoitus -kiviconfetti)

1. Kuu

Ole vastaanottavaisempi alitajuiselle äänelläsi, tulee sieltä sitten kuuluviin mitä tahansa. Alitajunta haluaa putsata kehosi ja mielesi turhista epäilyksistä sekä mielen harhoista ja kun tätä työtä tekee tunnet itsesi vapaaksi ja kevyeksi. Älä ota mieltäsi liian vakavasti vaan uskalla olla hieman rohkeampi, jopa villi 😉 Näin alitajunnan äänet pääset virtaamaan vapaammin ja voi inspiroida sinua uusiin asioihin ja kokeiluihin. Koe mielihyvää ja suuria kokemuksia kuunnellen intuition johdatusta.

2. Kohtalonpyörä

Tietoisuutesi on laajentumassa valtavaa vauhtia ja jos tämä vauhti tuntuu sinusta liian nopealta, kerro siitä universumille rehellisesti. Muista, että sinä ohjaat laivaasi. Kun universumi huomaa valmiudet niin silloin sieltä tulee kaikenlaista tietoa ja kokemusta paljon ja joskus tiheästikin. Kuuntele kuitenkin itseäsi ja sitä, mihin ja mitä olet valmis vastaanottamaan. Kun tietoisuus on laajentumassa huomaat miten paljon maailmankaikkeus on sinulle antanut ja antamassa. Käytä näitä asioita viisaasti, ei ahneesti. Universumi haluaa, että lahjoista joita se antaa olemme kiitollisia ja huomaisimme sen kultaisen arvon.

3. Maljojen kakkonen

Vilpitön ja puhdas rakkaus sekä avunantaminen ja -vastaanottaminen ihmissuhteissa luovat lujan perustan. Anna huomiotasi hänelle kuka sitä tässä hetkessä tarvitsee. Lähetä viesti, soita tai käy kylässä ja kysy, mitä hänelle kuuluu. Ole läsnä, ole lempeä, kuuntele, halaa. Kun osoitamme rakkautta suoraan sydämestä ja luomme ympärillemme harmoniaa niin sitä saamme myös takaisin – moninkerroin. Tämä kortti pyytää kääntämään katseen hetkeksi pois omasta itsestä ja aistimaan herkemmin ja paremmin ympäristöä ja sen tarvetta.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *