Hae
Mirva Emilia

Eka radiohaastattelu takana!

Tätä en olisi ikinä uskonut, että multa tulee ulos radiohaastattelu! Vaikka lehtihaastatteluja olen antanut aika paljon niin radiohaastattelu on jotenkin ihan eri luokkaa ja siinä täyty olla jotenkin paljon skarpimpi kuin lehtihaastattelussa. Ja jännittihän mua ihan hirveesti mutta sain kun sainkin sen purkkiin ja itse olen kyllä tyytyväinen ettei sanat ihan sammaltanut haastattelun aikana ?

Radiohaastattelu taroteista

Haastattelija huomasi mun mainoksen tarot-tulkinnoista Facebookissa ja otti sitä kautta muhun yhteyttä. Meinasin tuolilta lentää kun luin viestin ? Olin samalla häkeltynyt ja ihan super innoissani. En ollut koskaan edes ajatellut pääseväni radioon. Haastattelu tuli Radio Keskisuomalaisesta ja kun kuuntelin tätä ohjelmaa niin tuntui kuin olisin kuunnellut ihan vierasta ihmistä. Ääni ei tuntunut yhtään omalta vaikka kaikki muut sanoi, että olin ihan sama Mirva ja samalla äänellä kuin normaalistikin. Ja onhan se totta, että oma ääni kuulostaa ihan erilaiselta kun sen kuulee jostain muualta.

Ohjelman aikana juteltiin muutamalla sanalla tarottien maailmasta ja sen jälkeen tein haastattelijalle kolmen kortin tarot-tulkinnan, jossa katsoin menneisyyden, tämän hetken ja tulevaisuuden kortit. Tämän jälkeen katsoin myös hänen ihmissuhteisiin tähän hetkeen ja tulevaisuuteen kortteja. Haastattelun jälkeen tämä haastattelija kertoi kuinka oli positiivisesti yllättynyt tulkinnasta vaikka ensi alkuun olikin ollut hieman skeptinen tätä koko aihetta ja tulkintaa kohtaan. Ja näin kuulenkin todella usein heiltä, joille katsotaan ensimmäistä kertaa korteista. Sanoinkin haastattelussa, että tulkintaa ei missään nimessä tarvitse pelätä koska katson kortteja aina rakkauden ja positiivisuuden kautta. Sanoin myös ettei tarot-tulkinta ole missään nimessä ennustamista vaan oman sisimmän tutkimista ❤️

Kaiken kaikkiaan radiohaastattelu oli todella kiva kokemus ja olen suunnattoman onnellinen, että juuri mua pyydettiin tähän haastatteluun❣️ Pienelle yrittäjälle tämä oli suuri askel taas kohti omia päämääriä ja tavoitteita.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.