Hae
Mirva Emilia

Löydä itsesi tässä uudistuvassa maailmassa

Maailma muuttuu koko ajan ja välillä onkin vaikea pysyä tämän kaiken muutoksen mukana. Voi tuntua siltä, että on hukassa itsensä kanssa ja suunta on hukassa mutta löydä itsesi uudestaan ja käytä tämä aika hyödyksi. Työt on ehkä muuttunut edelleen etätöiksi, omaa terveyttä seurataan tarkemmin ja ihmisten välinen kontakti on muuttunut entistä enemmän sosiaaliseen mediaan. Ja onneksi nykypäivänä meillä on sosiaalinen media, jonka kautta voimme jakaa kuulumisiamme. Tänä aikana kun vältetään turhia kohtaamisia ja massatapahtumia on entistä tärkeämpää, että meillä on jokin yhteys ystäviin ja ”ulkomaailmaan”. On ihana seurata miten ihmiset jatkavat töitään, touhuavat perheen kesken ilman suuria ulkomaanmatkoja ja isoja tapahtumia ja nauttivat siitä mitä Suomi ja luonto meille tarjoaa. Nyt onkin uutisoitu, että kaupunkilaiset haluaisivat muuttaa ennemmin maaseudulle kuin jäädä kaupunkiin. Itse ainakin suosin tätä maalaisrauhaa <3 Vaikka ikävöinkin välillä sitä, että saan olla keskellä suurta kaupunkia ihmisvilinässä niin silti tämä Pirkanmaan rauha tuntuu just nyt hyvältä ja sopivalta.

Tässä uudistuvassa maailmassa meidän täytyy löytää itsemme ihan uudestaan ja sopeutua tähän kaikkeen muutokseen mitä tulee. Ajatuksia täytyy keräillä kerta toisensa jälkeen uudestaan ja miettiä seuraavia askeleita. Välillä musta itsestä tuntuu, että tää on jonkinlainen sota mikä on käynnissä mistä me nyt yritämme selviytyä yhdessä. Koko maailma on sekaisin ja se, että saamme sen takaisin tasapinoon vaatii se meiltä yhteistyötä. Jokainen meistä yrittää saada äänensä kuuluviin, jotta maailma paranisi tästä myllerryksestä mutta tärkeää on saada myös itsensä tasapainoon, rauhoittumaan ja löytämään uudestaan sen oman sisäisen voimansa. Sen voiman millä selviydyt tukalasta tilanteesta. Etsimällä vastauksia itsestä ja ympäriltäsi löydät itsesi uudestaan tässä uudistuvassa maailmassa.

löydä itsesi henkisellä polullasi

Henkisyys ja henkinen hyvinvointi mielletään joskus hyvin epätodelliseksi ja ”hörhöilyksi” eikä sitä osata välttämättä kuvitella kuinka tärkeä se oma henkinen polku omassa elämässä on. Oman elämän löytäminen ja siinä pysyminen kuitenkin vaatii myös henkisen hyvinvoinnin ylläpitämistä. Ilman sitä olemme hukassa emmekä tiedä mikä suunta on oikea. On tärkeää löytää se oma tapa saada elämään henkinen hyvinvointi mukaan. Isoin apu tähän on varmasti meditointi ja hiljentyminen mutta kaikki ei sitä välttämättä miellä omakseen. Jooga on todella hyvä tapa rentoutua ja sulkea ylimääräinen hälinä ympäriltä pois tai lenkkeily metsässä missä saat olla ihan rauhassa eikä kukaan sotke ajatuksiasi eikä sinulla ole kiire mihinkään. Saat vain olla ja nauttia luonnon äänistä.

Kun löydät oman tavan etsiä oman henkisen polun se tuo elämään paljon hyvää ja rauhaa. Se kaikki rauhallisuus ja hyvä olo tuntuu sisäisesti ja näkyy ulkoisesti. Tärkeintä on ettet hukkaa omia ajatuksiasi kiireen keskelle tai murheisiin vaan pyrit jatkamaan omien unelmien ja tavotteiden saavuttamista. Varmasti nyt monella tuntuu, että elämä on täysin hukassa mutta anna tämän ajan olla sinulle aika, jolloin olet löytänyt itsesi ja olet uudistunut. Ei anneta mennä hukkaan tätä aikaa vaan löydä itsesi, keskity itseesi, jätä vanhat pelot taakse ja uskalla katsoa hyvällä mielellä tulevaan.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.