Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Lanttien Prinsessa – sopusointuun oman sisäisen maailman kanssa

Viikon tarotkortiksi nousi Lanttien Prinsessa, mikä kuvaa sisäistä ja ulkoista tasapainoa ja sopusointua. Kun olemme tässä tilassa niin pystymme toteuttamaan suunnitelmiamme ja sitoutumaan niihin, sillä tiedämme pystyvämme asiaan kuin asiaan. Sopusoinnun ja tasapainon avulla meillä on täysi luottamus siihen, että asiat järjestyvät aina parhain päin.

Täydellisessä tasapainossa ja sopusoinnussa oleminen ei ole aina helppoa ja välillä se voi järkkyä. Silloin ei kuitenkaan pitäisi pysähtyä vaan ottaa uudelleen vastuusta ja omasta sitoutuneisuudesta kiinni ja löytää uudelleen omien ajatusten ja tekojen tuki. Kun olemme yhteydessä tähän sisäiseen rauhaan ja sopusointuun rakkaus ja oma elinvoima lisääntyvät, jolloin löydämme taas tiemme oikealle polulle. Oikealla polulla olemme rauhallisen päämäärätietoisia ja tiedostamme mitä haluamme. Omat ajatukset vievät helposti väärään suuntaan, turhautumiseen ja saamattomuuteen, mutta Lanttien Prinsessan energia maadoittaa ja muistuttaa kuuntelemaan omaa sisäisäistä johdatusta. Tämä sisäinen johdatus voi viedä täysin uusille aluille, sitä kannattaakin kuunnella ja seurata uteliaisuudella. Tämä lempeä mutta vahva voima mikä sisälläsi on auttaa sinua saamaan aikaan ihmeitä.

vain mielikuvitus on rajana

Uudet alut ja uudistuminen vaativat aina mielikuvitusta toivottuun matkaan ja lopputulemaan. Kun tiedämme oman mielikuvituksen avulla miten ja missä haluamme olla alamme viedä asioita siihen suuntaan. Viikon tarot haluaakin, että sitoudut asioihin mihin haluat vaikuttaa tai mitä haluat tehdä. Seiso omilla jaloilla ja tunnustele millä tavalla sinä voit lähteä toteuttamaan suunnitelmiasi. Se voi olla jokin matka, uudet ihmissuhteet tai vaikka uusi työ. Kuvittele itsesi sinne missä haluat olla ja sitoudu päämäärääsi. Silloin mikään ei estä sinua onnistumasta. Lanttien Prinsessan energia haluaa sinun onnistuvan ja sitoutuvan itseesi ja elämääsi. Se ei ole itsekkyyttä vaan rakkautta itseään kohtaan. Kun rakastat ja kunnioitat itseäsi ja teet itsesi hyväksi hyviä asioita tuot rakkautta myös muiden elämään. Sinä olet rakkaus ja valo ja tätä sinua pyydetään jakamaan myös ympärillesi. Kun tekee asioita rakkauden kautta niin mikään ei voi epäonnistua. Toki mutkia voi tulla matkaan mutta ne eivät ole kuin esteitä matkallasi mitkä täytyy raivata edestä pois. Mutkiin ei tarvitse turhautua vaan ennemmin miettiä miksi juuri tämän mutka ja este tuli tähän hetkeen.

Valmistaudu tähän uuteen jo nyt vastaanottamalla sen hyvä energia missä olisit silloin kun olet päässyt sinne missä haluat olla. Näin voit nauttia koko ajan matkan aikana siitä hyvän olon tunteesta mikä sinua odottaisi matkan päässä. Anna luovuutesi ja rakkautesi virrata vapaasti ja tulla ilmi kaikkialle maailmankaikkeuteen.

Halutessasi laajemman ja henkilökohtaisemman tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostasi 0700-94002 (2,38€/min)

Teen tulkintoja myös ajanvarauksella. Voit varata 30 minuutin tulkinnan (40€), 15 minuutin tulkinnan (25€) tai kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106.

Valoa uuteen viikkoon!

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *