Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Suru – Puhdistu surusta rakkauden avulla

Suru nousi viikon tarotkortiksi mikä kuvaa sitä, että on liikaa kiinni menneisyyden pauloissa eikä anna itselleen lupaa jatkaa matkaa ja hyväksyä menneisyyttä. Selkeys omassa mielessä on kadonnut ja huoli, suru ja kivut on saaneet vallan ja yliotteen. Surun kautta me pystymme kuitenkin puhdistamaan itseämme ja kohtamaan itsemme, joten suru on hyvä käsitellä loppuun asti muttei jäädä siihen kuitenkaan kiinni. Loppujen lopuksi kipu, suru ja tuska muuttuu kuitenkin rakkaudeksi ja oma itsetuntemus kasvaa. Huonotkin tunteet opettaa meitä rakastamaan ja ottamaan rakkautta vastaan.

Suru kuuluu elämään

Elämä ei ole aina täynnä iloa vaan siihen kuuluu myös surua ja kipua. On hyvä hyväksyä elämä sellaisena kuin se on, sekä antaa surun tulla jos se on tullakseen. Hyväksy ne tunteet mitä sisältäsi kumpuaa ja anna itsellesi aikaa käsitellä niitä. Sinulla ei ole kiire asian suhteen vaan anna itsellesi mahdollisuus kasvaa ja oppia surusta. Suurikin suru muuttuu loppujen lopuksi iloksi ja rakkaudeksi ja ennenkaikkea siitä voi tulla hyvä muisto siltä, mitä se on Sinulle opettanut.

Surun hetkellä mielen valtaa tietysti surulliset ajatukset mutta jos vain on mahdollista niin ajattele surun keskellä tulevaa ja sitä millainen tuleva on kun suru on hälvennyt. Joka hetki ei ole mahdollista olla iloinen ja onnellinen mutta ne kokemukset mihin surukin voi kuulua johdattaa Sinua oikeaan suuntaan.

On tärkeää surun keskellä hyväksyä suru ja käsitellä asia muttei kuitenkaan takertua siihen liikaa. Menneisyyden kiperissä tilanteissa roikkumisesta ei loppujen lopuksi ole Sinulle mitään apua ja hyötyä. Hyväksy se, mitä menneisyydessä on tapahtunut ja päästä siitä irti. On tärkeää antaa itselle vapaus siihen, ettei oma mieli hallitse itseä liikaa surun keskellä. Kun olet päästänyt siitä irti, olet taas vapaa rakastamaan ja ottamaan rakkautta vastaan ❤️

Ihanaa ja rauhallista Itsenäisyyspäivää! 

-Mirva

Instagram @mirva_emilia 

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.