Hae
Mirva Emilia

Prinsessan syntymäpäivä

Syntymäpäivä, jota meillä on odotettu kauan. On laskettu päiviä ja öitä ja vihdoin tämä päivä tuli! Nimittäin meidän prinsessan viisi vuotis syntymäpäivä ❤️ Julia jo kysy aamulla että mitä mun nyt täytyy tehdä kun on mun synttärit? Vastaus oli, että nauttia tietysti tästä päivästä ja olla tämän päivän prinsessa (ihan kun se ei olisi sitä muutenkin :D). Julia oli vauvana tosi itkuinen ja meidän pelastus olikin silloin koliikkikeinu vaikkei koliikkia koskaan todettukaan. Mutta kun itkuista päästiin niin sieltä kuoriutui iloinen pieni tyttö. Prinsessan eleitä on paljon. Hymyä ja naurua riittää joka päivälle ja tanssitaan, lauletaan, väritellään ja pelataan lautapelejä. Ja sitten kun harmittaa, niin nyrpistetään nenää oikein kunnolla, laitetaan suu mutrulle, tuhistaan ja laitetaan kädet puuskaan (keneltä lie oppinut.. ?). Kaikki nämä kuuluu Julian omiin piirteisiin ja ollaan enemmän kuin kiitollisia ja onnellisia kun ollaan tämä pieni ilopilleri saatu meidän elämään ❤️

Juhlia ei tällä hetkellä päästä vielä järjestämään mutta toivotaan, että kesällä voidaan pitää isot prinsessajuhlat! Pupukakku ja vieraat on mietitty jo valmiiksi ja tietysti ne, mitä toivotaan syntymäpäivä lahjaksi. Tarkoituksena on pitää samaan aikaan meidän molempien lasten synttärit, Niksu kun täyttää 10v. kolmen viikon päästä. Isoja lapsia meillä jo ❤️ Ollaan joka vuosi pidetty yhteissynttärit mihin molemmat lapset saa valita oman kakun mitkä tehdään. Ja tästähän me saadaan aina kisa Tuomaksen kanssa pystyyn. Kumpi tekee hienomman ja paremman makuisen kakun? Tuomaristona toimii tietenkin juhlavieraat 😀 Vaikkei vielä isompia juhlia voida pitääkään niin tänään kuitenkin juhlitaan oman perheen kesken ja käydään ostamassa päivänsankarin toiveiden mukaisia herkkuja ☺️ Kiva päivä tulossa siis ❤️

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.