Hae
Mirva Emilia

Onko kauneus vain ulkoista?

Tänä päivänä puhutaan paljon aitoudesta ja omana itsenä olemisesta. On hienoa, että ihmiset  laittavat kuvia ilman turhia filttereitä ja muokkauksia. Uskaltaa rehellisesti postata kuvan oikeasta minästä. Onnellisuus ja kauneus huokuu sisältä päin. Kun olet onnellinen, se huokuu sinusta kauniin hymyn ja eloisuuden kautta. Kun hyväksyt itsesi ja vartalosi, se huokuu sinusta ja näkyy sinusta itsevarmuutena. Kauneus lähtee sisältä päin ja sitä kautta se näkyy myös ulkoisesti.

Paras neuvo mitä ystävilleni ja ihanille seuraajilleni haluan aina sanoa on, että tehkää asioita mitä rakastatte äläkä yritä olla jotain mitä et ole. Seuratkaa myös teidän ympärillä olevia ihmisiä. Missä seurassa liikut? Ovatko he inspiroivia vai onko lähipiirissäsi joku, kuka vie aina kaiken energiasi kun tapaatte tai juttelette puhelimessa? Tuletko hänen seurassa jopa huonolle tuulelle ja alat miettimään asioita ja elämääsi negatiivisesti? Vaikka kuinka karulta se kuulostaakin, niin sellaisiin ihmisiin kannattaa ottaa pientä etäisyyttä. Jos et jonkun seurasta saa kun huonoa mieltä ja negatiivista energiaa ympärillesi niin miksi vietät ja kulutat kallisarvoista aikaasi hänen seurassa? Me eletään täällä vain kerran. Meillä on oikeus elää elämämme juuri niinkuin me itse haluamme ja niin että meillä itsellämme on hyvä olla. Vietä aikaasi mieluummin niiden ihmisten ympärillä joilta saat valtavasti hyvää ja positiivista energiaa, missä sinua kannustetaan ja olet tapaamisten jälkeen onnellinen, iloinen ja inspiroitunut. Ollaan siis terveellä tapaa itsekkäitä ja ajatellaan niitä asioita jotka itsestä tuntuu hyvältä.

Usein myös kateus paistaa niiden ihmisten läpi, jotka arvostelevat muita eikä osaa iloita muiden saavutuksista. Itse seuraan esimerkiksi instagramissa muutamia, mun mielestä vahvoja naisia. Heiltä saan todella paljon inspiraatioita ja kannustusta tehdä tätä omaa juttua mistä nautin. Muutamia olen taas ronskisti ottanut seuraajalistaltani pois, koska olen kokenut etten saa heiltä mitään. Tämmöinen ”siivous” saa jopa oman olon tuntumaan kevyemmäksi.  Miksi siis seurata ihmisiä jotka saavat mielesi ja ajatuksesi negatiiviseksi kun on tuhansia ihmisiä, jotka voivat antaa sinulle jotain mitä tarvitset, kaipaat ja tuovat sinulle iloa?

Millaisia ihmisiä sä tykkäät seurata? Tykkäätkö aidoista ihmisistä vai onko seurattavissasi ihmisiä, joista huokuu epätodellisuus ja epäaitous?

Ihanaa uutta viikkoa ❤️

-Mirva

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.