Hae
Mirva Emilia

Vain taivas rajana omissa unelmissa

Niinhän sitä sanotaan, että vain taivas rajana kun lähdetään unelmoimaan. Multa kysyttiin muutamia vuosia sitten, että mikä on mun unelma ja vastasin silloin, että tällä hetkellä elän omaa unelmaani. Silloin mulla oli työpaikka missä viihdyin, rakas perhe ympärillä ja terveys oli hyvä. Kun vastasin, että tulevaisuuteen liittyen unelmat on jäissä, koska se hetki tuntui niin hyvältä. Siihen mulle vastattiin, että aina pitää unelmoida ja haaveilla. Mutta onko se näin? Eikö pitäisi nauttia myös hetkestä ja siitä, että on päässyt siihen hetkeen mistä on joskus unelmoinut. Toki uusia unelmia ja haaveita on tullut ja tulee ja elämä on muuttunut paljon niiden myötä, mutta melkeinpä voisin sanoa taas, että elän tällä hetkellä sitä unelmaa mistä olen unelmoinut.

 

vain taivas rajana – milloin on suurien unelmien aika

Kuten sanoin, tästä hetkestä olen unelmoinut, että saan tehdä kotona töitä eli elän tälläkin hetkellä yhtä unelmaani. Mutta mikä se suurin unelma ja haave on ja koska se toteutuu? Olen aina haaveillut siitä, että asuisin talvet Espanjassa. Istun terassilla katsellen merta ja olen vapaa tekemään töitä missä vain. Ja tähän suuntaan olen menossa mutta vielä ei ole sen aika. Haluan kasvattaa tietysti lapset ensin aikuisiksi ja katsoa, että he pärjäävät omillaan. Sitten olen valmis olemaan talvikuukausia pois Suomesta. Tämä on se unelma mitä kohti elämääni tällä hetkellä rakennan. Työtäni voisin tehdä mistä päin maailmaa vain, ei tarvitsisi kuin ottaa tietokone, puhelin ja kortit mukaan. Tiedostan kuitenkin sen, että elämä voi muuttua vielä paljon vuosien aikana mutta tämä haave on ollut niin kauan, että sen haluan myöhemmin kokea ja toteuttaa.

Miksi paikkana sitten on juuri Espanja? Olin 18 vuotiaana kolme kuukautta Espanjassa työharjoittelussa matkailualalta ja rakastuin siihen paikkaan ja kulttuuriin aivan täysin. Toki maailmassa on muitakin ihania paikkoja mutta aloitetaan tämä nyt Espanjasta ja laajennettaan sitten kun sen aika on 😉 Se mitä haluan tässä tekstisssä tuoda esiin on se, että koko ajan ei tarvitse olla suuria unelmia sillä saatat elää tällä hetkellä unelmiesi elämää. Nauti siitä. Haaveita ja unelmia putkahtelee ja kun niitä mieleen ja eteen tulee, niin sitten järjestetään elämää sen mukaan. Kuulostaa helpolta mutta siltä sen ei pidä kuitenkaan tuntua ja olla. Jos unelmien täyttyminen ei tuntuisi miltään tai siitä ei nauti, niin silloin se unelma ei ole ollut oikea eikä sen eteen ole tarvinnut tehdä tarpeeksi töitä. Kun oma unelma täyttyy niin sen tuntee koko kehossa, mielessä ja kropassa. Kiemurtelet hyvässä olossa ja hymy pysyy kasvoilla vaikka mikä tulisi. Silloin tunnet, että olet juuri täyttänyt yhden unelmistasi.

Mikä on sun unelma tällä hetkellä vai elätkö unelmaasi tällä hetkellä? 🙂

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *