Hae
Mirva Emilia

Askel askeleelta eteenpäin

Jokainen askel on tärkeä kun lähdet tavoittelemaan omia unelmiasi ja tavoitteitasi. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa ja jokainen askel kohti omaa menestystäsi on myös sinun oppi askel. Joskus voi tulla pieniä kompastuksia matkan varrella mutta ne kuuluvat asiaan eikä ne saa hidastaa tahtia. Muista, että et koskaan epäonnistu vaan opit uutta ❤️

Uskalla ottaa ensimmäinen askel

Ensimmäisen askeleen ottaminen on aina se vaikein. Päässä voi pyöriä vaikka kuinka paljon ajatuksia ja olet jo mielessäsi päässyt maaliin asti mutta se ensimmäisen askeleen otto on rajoittanut etenemistä. Jos ei ota ensimmäistä askelta niin se oma haavekkaan ei toteudu. Mun haave oli pitkään lähteä yrittäjäksi ja sen askeleen ottaminen kesti kaksi vuotta. Mutta se askel kannatti. Työt on vielä alussa ja paljon on opittavaa mutta sinne mun omaan tavoitteeseen en pääsisikään, jos en olisi ottanut tätä ensimmäistä askelta. Vielä ollaan rappusten alapuolella mutta hitain ja varmoin askelin siirryn koko ajan ylemmäs ja ylemmäs.

Kaikki ne asiat mitä ikinä kuvitteletkaan on mahdollisia, kun vain teet töitä niiden eteen. Askeleita on monia, kompastuskiviä on monia mutta usko omaan itseen on ja pysyy. Ja jos oma usko horjuu niin sitten on läheiset ja ystävät ketkä nostavat sieltä suosta ylös.

Ensimmäiseen askeleeseen tarvitaan hurjasti rohkeutta. Mutta mistä tätä rohkeutta sitten oikein saisi? Mää itse tunsin sen, koska oli aika aloittaa. Aikaisemmin en olisi ollut yrittäjyyteen edes valmis. Oma tahto ja päättäväisyys antoi myös rohkeutta ja se, että tiedän tasan tarkkaan mitä haluan tulevaisuudelta. Tie on vielä mutkainen mutta uskon ja luotan, että se suoristuu matkan aikana. Luottaminen omaan tekemiseen onkin suuri asia, mikä vie meitä eteenpäin. Kun luottaa omaan tekemiseen ja lopputulos on kirkkaana mielessä, sitä rämpii läpi sen harmaan kiven ja tekee asiat niin monta kertaa, että ne menee maaliin saakka. Ideat kun loppuu oman itsensä kehittämiseen niin niitä synnytetään ystävien ja läheisten kanssa uudelleen.

Maailman tilanteen vuoksi olen lukenut kuinka monet on käyneet läpi konkurssin, mitkä on romuttanut ihmisen täysin ja usko tulevaan on mennyt. Olen kuitenkin lukenut myös niitä, missä konkurssin jälkeen on noustu taas jaloilleen ja alettu kehittämään jotain uutta. Tämä on suomalaista sisua ja tehokkuutta! Ei jäädä rypemään negatiivisuuteen vaan otetaan uusi, seuraava askel kohti omaa tulevaa ❤️

Tsemppiä kaikille tähän vaikeeseen aikaan❣️

-Mirva

Instagram @mirva_emilia 

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.