Hae
Mirva Emilia

Oma intuitio vie oikealle polulle – näin opit kuuntelemaan intuitiotasi

Oma intuitio osaa olla niin pelottava kuin myös mieluisa ääni. Joskus sitä omaa intuitiota ei edes uskalla kuunnella koska pelkää sitä, että sieltä tuleekin erilaista ja siihen elämäntilanteeseen ”väärää” sanomaa. Mää itse kuuntelen mun intuitiotani ja uskallan ja haluan kohdata sen. Mutta tätä olen tehnyt vasta lähi vuodet. Ennen tein asioita mitä oletin ja tiesin, mistä muut tykkäävät ja haluavat, että teen. Vaikka se saattoi tuntua musta itseltä todella huonolta. Suolistosairauden myötä mun on ollut pakkokin alkaa kuuntelemaan mun omaa sisintä, koska mulla ei ole enään voimia tehdä asioita jotka miellyttää kaikkia muita paitsi mua itseäni. Eikä halua.

Kohtaa Intuitio ja alitajunnan ääni, sillä ne Näyttävät sinulle oikean tien

Tänään on mun viimeinen virallinen päivä päiväkodissa työntekijänä ja 1.8 musta tulee yrittäjä. Tämä tie, mitä kohti alan kulkea on tullut musta itsestä ja mun omasta halusta. Muutama vuosi sitten kun olin hetken työttömänä mulla oli aikaa kuunnella itseäni ja miettiä mitä haluan tehdä. Aina on ollut selvää, että haluan auttaa toisia ihmisiä mutta se oli pitkäön kysymysmerkkinä että miten. Vaikka vastaus on ollut 14 vuotiasta asti mun hyllyssä. Vastaus on tarotkortit. Vaikka ne on ollut mulla jo 18 vuotta niin siltikään vastaus ei aikaisemmin ole tullut. Tarot-tulkitsijana saan auttaa toisia ihmisiä heidän henkisellä polulla. Juuri sitä, mitä olen itse harjoitellut ja mitä haluan työkseni tehdä. Luulen, etten olisi ollut aikaisemmin valmis tähän kaikkeen ja siksi vastaus itseltäni tuli vasta nyt. Lisäksi yrittäjyys tarjoaa paljon eri vaihtoehtoja mitä voin tehdä kuten vaikuttaja markkinointia ja hyvinvointi iltoja.

Tarot-tulkitsijana pyydän aina asiakasta kuuntelemaan itseään. Mikä ja mitkä asiat ovat niitä asioita mitkä tekevät juuri sinusta onnellisen ja eheän. Kuuntelemalla omaa intuitiota löytyy oikea vastaus kysymyksiin. Intuitio on syvä vastaus mikä kumpaa syvältä itsestä ja usein multa kysytäänkin vinkkejä mikä siihen on hyvä tapa. Tapoja on varmasti monia mutta itse suosin meditaatiota rauhallisen musiikin kanssa. Laitan youtubesta rauhoittavaa musiikkia, itse tykkään luonnon äänistä ja etenkin veden äänestä. Tarjolla on vaikka kuinka paljon erilaisia musiikki vaihtoehtoja mistä varmasti löytyy jokaiselle mieluisa. Kun mieleinen musiikki on löytynyt menen istumaan risti istuntoon lattialle ja anna musiikin viedä mua ja ajatuksiani. Alkuun ajatuksia lentelee ja niiden on hyvä mennä ja tulla mutta hetken päästä on hyvä aloittaa oman mielen rauhoittaminen. Keskittyä omaan hengitykseen ja musiikkiin. Tässä voi jo pian huomata kuinka alitajunnasta alkaa virrata ajatuksia ja nämä ovat niitä mitä kannattaa kuunnella. Ne ovat asioita mitkä tulevat syvältä sisimmästäsi ja ovat niitä asioita ja tunteita mitä haluat tuntea ja tehdä ❤️

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.