Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Rakkaus – rakastamalla itseäsi luot hyvää

Viikon tarotkortiksi nousi Rakkaus ja tämä muistuttaa sinua sinun omasta rakkaudesta itseäsi kohtaan. Rakastamalla itseäsi ja hyväksymällä itsesi olet valmis vastaanottamaan toisen ihmisen rakkautta. Itsensä rakastaminen vaatii omien hyvien ja huonojen puolien hyväksymistä. Kukaan ei ole täydellinen eikä kenenkään tarvitse olla täydellinen. Pääasia, että luottaa itseensä ja omaan rakkauteen itseä kohtaan. Olisitko sinä halukas saamaan lisää rakkautta elämääsi? Jos vastauksesi on kyllä, tarkastele ensin itseäsi. Oletko valmis vastaanottamaan puhdasta rakkautta ehdoitta ja luottamaan toisen rakkauteen? Tähän löytyy vastaus sinusta itsestä.

Rakkaus löytää rakkauden luo

Me vedämme sellaisia ihmisiä ja asioita puoleemme, mitä energiaa me kannamme. Jos huomaat olevasi kireä, vihainen ja odotat kaikesta negatiivista niin silloin vedät puoleesi negatiivisia asioita. Kun taas ajattelet asioita ja varsinkin itseäsi rakkaudesta käsin niin silloin vedät itseesi lisää rakkautta. Ympärilläsi oleva energia luottaa siihen, että olet valmis vastaanottamaan rakkautta kun ajatuksesi ovat rakkaudelliset ja positiiviset.

Rakkauden kortti antaa sinulle täydet energiat ja valmiudet vastaanottamaan rakkautta. Katso itseäsi peiliin rakastavasti ja hyväksyvästi. Rakkaus itseäsi kohtaan on kaiken alku. Pyyteetön ja puhdas rakkaus vie meitä eteenpäin ja tämä puhdas rakkaus pyyhkii kaiken negatiivisuuden elämästämme pois. Tottakai elämässä tulee vaikeitakin hetkiä, mutta älä anna itsesi tai kenenkään muunkaan häiritä rakkautta ja tasapainoa itseäsi kohtaan. Olet voimakkaimmillasi ja vahvimmillasi kun rakastat ja kunnioitat itseäsi ja arvojasi.

Viha vie, hyvä antaa

Menneet asiat voivat vaikuttaa tähän hetkeen negatiivisella tavalla mutta yritetään kuitenkin muistaa, että viha, katkeruus ja negatiiviset ajatukset eivät anna meille mitään. Nämä huonot tunteet vievät energioitamme ihan väärään suuntaan ja luovat elämäämme epätasapainoa. Anna rakkaudelle mahdollisuus häätää tämä viha pois itsestäsi ja ajatuksista ja salli itsellesi rakkautta. Olet rakastava ja ihana ihminen täällä maanpäällä ja sinua tarvitaan täällä. Ota esiin omat hyvät puolesi ja anna itsesi loistaa. Rakastamalla itseäsi ja muita puhtaalla energialla saat itseesi voimaa, iloa ja onnellisuutta ❤️

Teen henkilökohtaisia tarot-tulkintoja numerossa 0700-94002, hinta 2,38/minuutti. Tavoitat minut myös oman henkilökohtaisen numeroni kautta (040 7270106) sekä teen kirjallisia tulkintoja sähköpostiin ❤️

-Mirva 

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *