Hae
Mirva Emilia

Syksyn eka PR -tapahtuma – ice power

Olipa mukavaa olla pitkästä aikaa PR -tapahtumassa, nähdä ympärillä ihmisiä ja höpötellä vanhojen ja uusien tuttavuuksien kanssa. PR -tapahtumassa tunnelma on aina tosi leppoisa ja ihmiset juttelevat kaikille. PR -kutsuja tulee melkein viikottain ja vain osaan pääsen osallistumaan, koska kaikki on tähän asti ollut aina Helsingissä niin sinne asti en aina pääse lähtemään. Tampereelle on kuitenkin nyt auennut uusi PR -toimisto, joten katsotaan millaisia tapahtumia se arkeen mahdollisesti toisi 😊

PR -tapahtuma on jonkin brändin tuotteen tai palvelun markkinointia ja tilaisuudet ovatkin kutsuvieras tilaisuuksia. Tämän syksyn ensimmäinen mihin pääsin lähtemään oli Ice Powerin tapahtuma, missä kerrottiin heidän tuotteista ja iltaan sisältyi myös rentouttava 10 minuutin hieronta. Illan aikana tarjolla oli pientä snacksiä ja kuohuvaa. Tällä kertaa kuohuva jäi mun osalta toiseen kertaan, koska Julia oli mun mukana ja hän saikin kunnian olla tapahtuman nuorin vieras ❤️

Ice power geelin 3teho vaikutus

Olen käyttänyt Ice Power tuotteita paljon lonkan ja alaselän kipuun ja siitä onkin ollut suuri apu. Alaselän kipuun mulle suositeltiin MSM plus cold -geeliä ja se tulikin testiksi mukaan kotiin. Geeli on tuntunut hyvältä ja vie kipua pois eikä sisällä lääkeaineita, joten sitä on turvallista käyttää. Original -geeliä ollaan käytetty myös molemmilla lapsilla kasvukipuihin ja suosinkin sitä käyttämään, koska se hillitsee kipua melkein heti tosiaan ilman lääkeaineita. Ei tarvitse odotella koska kipu hellittää vaan tiedän, että vaikutus alkaa heti kun geeli on imeytynyt. Ice Power on täysin kotimainen, se valmistetaan Tampereella ja tuotteet on CE -luokiteltuja lääkinnällisiä laitteita.

Tapahtumassa kuultiinkiin geelin vaikutuksessa, mihin ja milloin sitä voi käyttää ja millaisia erilaisia tuotteita Ice Power perheeseen kuuluu. Lähtiessä saatiin lahjakassi mikä sisälsi tuotteita, kuten original-geeliä ja uudelleenkäytettävä kylmä-/lämpöpakkaus. Kylmäpakkaus voikin tulla isoon käyttöön viikon päästä, kun menen viisaudenhampaan leikkaukseen. Viimeksi ainakin kylmäpakkaus oli sen päivän pelastus. Laski hyvin posken turvotusta ja lievitti kipua 😊

Geelillä on 3teho vaikutus mikä vaikuttaa kipuihin ja sitä kannattaakin käyttää niin kauan, kunnes kipu helpottaa. 3teho vaikutuksessa Ice Power -geeli viilentää, vaimentaa kipua ja vilkastuttaa verenkiertoa, palautumista ja rentoutumista. Palauttavaa geeliä voi käyttää vaikka pitkän työpäivän päätteeksi tai urheilun jälkeen lihasrasituksen palautukseen. Aina ei siis tarvitse odottaa kipuun saakka vaan sitä voi käyttää hyvin arjessa lihasten rentoutuksessa ja palautuksessa.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *