Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai ja täysikuu tasapainottavassa vaa’assa

Taas voi sanoa, että tähdet (ja kuu) on paikoillaan tarot-torstaissa. Tänä aamuna puoli kahdeksan täysikuu vaa’assa oli taas täydessä loistossaan ja tämä energia vaikuttaa vielä pääsiäisen ajan. Täydenkuun energia alkaa vaikuttamaan jo muutamaa päivää ennen The Hetkeä ja vaikuttaa tosissaan pari päivää sen jälkeenkin. Muista laittaa nyt kivet ja kortit latautumaan ja puhdistumaan täydenkuun ajaksi. Sen jälkeen kivet virtaavat taas täyttä puhdasta energiaa kotiin 😊 Täysikuu on tosiaan nyt Vaa’assa mikä tarkoittaa tasapainon etsimistä ja löytämistä omaan itseen ja elämään. Vaaka pyrkii tasapainoiseen elämään, ja tämä täydenkuun aika voikin nostaa esiin päätöksentekoa, jotta voit saavuttaa vaakamaisen tasapainon. Päätöksenteko voi liittyä ihmissuhteisiin, rahan käsittelyyn ja/tai rahan ajatusmaailmaan tai suunnanmuutosta omassa hyvinvoinnissa. Jotta voi elää mahdollisimman onnellista elämää on löydettävä ja etsittävä tasapainoa kiireen ja hälyn keskelle. On turhaa lähteä elämään omaa elämää muiden odotusten mukaan, sillä se jos mikä horjuttaa oman tasapainon.

Aika merkittävissä energioissa mennään ja toivottavasti tämän kertainen tarot-torstai auttaa vahvistamaan sinun oloasi ja päätöksiä tässä hetkessä ❤️ Valitse taas intuitiivisesti sinua puoleensa vetävin kortti ja lue alta mitä se sinulle viestittää. Kortin päällä on kivitorni helpottamassa ja auttamassa intuitiotasi. Näitä torneja on saatavilla myös verkkokaupastani Kristallinkirkas ❤️

Vasen kortti on numero 1 (vuorikristalli)

Keskellä oleva kortti on numero 2 (Ruusukvartsi)

Oikealla oleva kortti on numero 3 (särötetty auravuorikristalli)

1. Maljojen kymppi

Elämä on tässä ja nyt, keskeytä hetkeksi kiireesi ja katso ympärillesi. Mitä näet, mitä aistit. Kiinnitä näihin huomiosi täydesti ja anna niiden lumota sinut täydelliseen hyvän olon tunteeseen. Älä jää mistään paitsi mitä elämä sinulle nyt tarjoaa ja keskity vain niihin mitkä on sinulle tarkoitettu. Älä niihin, jotka eivät ole sinua varten. Nauti, juhli ja ota rennosti. Anna töille ja muille velvollisuuksille hetki taukoa, sen verran mitä pystyt. Vaa’an energioissa on hyvä laittaa haaveet toteen ja tehdä päätöksiä sen suhteen mikä ja mitkä vievät sinua kohti unelma elämääsi.

2. Sauvojen seiska

Muista, että aurinko nousee elämääsi myös haasteiden ja ”pimeiden” aikojen jälkeen. Haastavat ajat ovat väliaikaisia eivät ikuisia ellei niihin itse takerru kiinni. Pyri ottamaan haasteiden aikana opiksi asioista mitkä eivät mene aina niin putkeen, jotta muistaisit ne myöhemmin välttääksesi samojen virheiden toistamisen. Älä ole kuitenkaan liian ankara itsellesi tässä asiassa, sillä olemme erehtyväisiä ja voin melkein 100% varmuudella sanoa, että lähes jokainen meistä on toistanut ainakin kerran saman virheen. Ja se on ihan fine, pääasia on ettei siihen jää kiinni ja sättimään itseään.

3. Miekkojen seISKA

Egomaailma ja sen tuoma ajatusmaailma horjuttaa tasapainoa, jolloin tulee turhautumista ja päätöksenteko voi olla hankalaa. Nyt pyydetäänkin tekemään päätös – jäätkö egomaailmaan ja sen luomaan ajattelumaailmaan eli pelkoon vai luotatko itseesi ja sydämeesi ja käännätkin pelon voitoksi. Se on vain ja ainoastaan meidän jokaisen käsissä ja päätettävissä mitä teemme ja mihin pyrimme. Omasta toiminnasta tai toimimattomuudesta on turha syyttää toista ja osoittaa sormella. Ethän anna pelon voittaa ja luottaisit sydämeesi ja intuitioosi. Sydämesi rakkaus vahvistaa sinua kun taas egon pelko lannistaa ja vie voimavaroja alaspäin.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106. 

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *