Hae
Mirva Emilia

Luonto hoitaa mieltä ja kehoa

Luonto on paikka, missä voi purkaa omaa huonoa oloa kuin myös sieltä saa valtavasti iloa ja inspiraatiota. Itse huomaan, että kun pää jumittaa eikä ajatukset liiku suuntaan eikä toiseen niin silloin luonto ja metsä on paras apu ja lääke ajatuksien virtaan. Luonto ja metsä on paikka, missä niin mieli lepää kuin myös antaa keholle liikettä ja virtaa. Energiatasot nousee hirveesti kun astuu metsään ja pääsee kokemaan sen hiljaisuuden ja rauhan mitä metsä tarjoaa. Onkin ihana huomata, että aina kun metsälenkillä joku tulee vastaan niin hän on hymyssä suin ?

Näin luonto vaikuttaa omaan mieleen ja kehoon

Luonto auttaa palautumaan stressistä, väsymyksestä ja auttaa unohtamaan arjen huolet. Metsä on niin erikoinen paikka, että kun sinne menee niin sieltä tulee ihan uutena ihmisenä pois. Mieliala on kohentunut ja kaikinpuolin olo on virkeä ja kevyt.

Luonnosta on tullut mulle paikka, missä inspiroidun ja saan valtavan paljon uusia ideoita päähän. Joskus jäänkin lenkillä veden äärelle istumaan, katsomaan maisemia ja kirjoittamaan ylös uusia ideoita, ettei ne karkaa mielestä. Luonto myös rauhoittaa omaa mieltä ja kun tuntuu siltä, että päässä ei pyöri kuin työasiat niin luonto, sen äänet ja raikkaus auttaa saamaan niitä mielestä pois. Koska teen hyvin ihmisläheistä työtä ja työni avulla saan auttaa toisia niin luonto on mulle yksi palautumisen paikka sekä myös paikka, josta saan valtavan paljon uutta energiaa ja puhtia auttaa täydellä sydämelläni toisia ❤️

Metsän äänet ovat musiikkia korville

Olen muutaman kerran ottanut korvanapit mukaan lenkille ja kuunnellut musiikkia tai jotain podcastia, mutta enään en sitä kaipaa yhtään. Haluan kuunnella kaikki ne ihmeelliset äänet mitä luonto tarjoaa ja nauttia siitä hetkestä ilman ylimääräisiä ääniä. Metsälenkit onkin mulle enemmän terapiaa kuin hikilenkkiä. Kaikki ne äänet mitä ympäriltä kuuluu rauhoittavat ja antavat uutta voimaa ja energiaa. Odotankin kovasti sitä, että päästään viettämään mökillä taas enemmän aikaa ja nauttimaan siitä luonnon läheisyydestä mitä se paikka meille tarjoaa. Istun usein kuistin penkillä ja katson silmät sydäminä kuinka Niksu kalastaa ja Julia kerää marjoja metsän reunalla. Mökillä on aivan ihana järvimaisema ja se aamuauringon paiste on sanoinkuvaamattoman kaunis ❤️

Luonnon näkeminen ja kokeminen parantaa huomattavasti omaa elämänlaatua ja hyvinvointia monella eri tapaa, kuten lisää omaa aktiivisuutta ja liikkumista, vähentää stressiä ja suhtautuminen toisiin ihmisiin tulee paremmaksi ja myönteisemmäksi. Aina kannattaa siis suunnata luontoon ja kerätä sieltä itselleen energiaa, liikkuvuutta, iloa ja onnea ?

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *