Hae
Mirva Emilia

Aurinkoenergiaa tarot-torstaihin

Auringosta lähtevä energia on ihan mieletöntä ja se, miten se tarttuu itseen. Nyt kun muutamina päivinä on taas aurinko paistanut aamusta niin sitä herää ihan eri tavalla kun marraskuun pimeänä aamuna. Illalla jo oikein odottaa, että koska pääsee heräämään ja ottamaan auringosta kaikki irti. Auringossa voi myös ladata omia tarotkortteja, kiviä ja koruja, jolloin niidenkin energiat kohoavat ja keventyvät. Ei siis tarvitse odottaa täydenkuun aikaa ladatakseen energiaa vaan myös aurinko lataa niitä. Ametistin ja Ruusukvartsin väri voi haalistua jos ovat pitkän ajan suorassa auringonvalossa, joten niitä en suosittele pitämään siinä kauaa tai sitten kivet voi asetella hieman varjoisampaan paikkaan mihin kuitenkin auringon valo heijastuu 😊 Niin täältä Suomesta kerättyjä kuin myös ulkomailta tulleita Ruusukvartseja ja Ametisteja löytyy muuten myös mun verkkokaupasta 😊 Tästä klikkaamalla tästä tutustumaan verkkokaupan kiviin.

Nautitaan siis tästä auringon energiasta ja otetaan se mukaan myös tämän kertaiseen tarot-torstaihin ☀️ Alla olevassa kuvassa on taas kolme tarotkorttia, valitse niistä sinua puhuttelevin kortti. Lue kuvan alta valitsemasi kortin viesti.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Lanttien kakkonen

Kohtaa itsesi rehellisesti, juuri sellaisena kuin olet. Mitkä ovat tarpeesi juuri tällä hetkellä ja täyttyvätkö ne? Jos ne eivät täyty niin mitä muutoksia voisit tehdä, jotta tarpeesi täyttyvät vai onko asiat sellaisia joiden aika ei ole ihan vielä? Kun tutkit omia tarpeitasi älä jää miettimään sitä, yltävätkö nämä sinun tarpeesi muille. Se mitä sinä koet sydämessäsi on oikea tunne. Sen ei pidä tulla ulkopuolisen sanomana. Levitä siipesi nähdäksesi kuka olet ja mihin kaikkeen sinä pystyt.

2. Maljojen kasi

Nyt tarvitaan ajatusten voimaa ja työtä. Jos sinulla on vaikeita päätöksiä, visualisoi se tunne, ajatus ja paikka missä haluat olla. Kun koet tunteissasi jo sen tilan missä haluat olla tietoisuutesi laajenee ja tiedät mitä sinun tulee seuraavaksi tehdä, jotta saavutat konkreettisesti tuon hyvänolon ja rauhan tunteen. Kun lähtee kulkemaan kohti tätä tunnetta se vaatii lujuutta, se vaatii rohkeutta ja se vaatii työtä uskaltaa kohdata omat pelot. Muutoksien kautta nousee aina lähes väkisinkin pelkoja siitä, mitä tuleva eteen tuo. Mutta silloin kun olet varma siitä, mihin tunteiden lopputulokseen haluat päästä niin silloin ne pelot eivät pysäytä sinua. Ehkä ne voivat hidastaa hetkeksi, mutta ne eivät jätä sinua tienpenkalle makaamaan.

3. Sauvojen seiska

Millä tavalla focusoit energiasi, jotta elät onnellisesti? Annatko itsellesi energiaa, joka pitää oman voimasi yllä vai saako ulkopuoliset energiat sinusta välillä liiaksi otteen? Herkkyys vaatii totuttelua ja herkkyys aukeaa meille monelle tänä päivänä myös vähän yllättäen. Ehkä siksi, että asiasta puhutaan enemmän ja oman herkkyyden alkaa tunnistamaan sitä kautta. Herkkyyden ei kuitenkaan tarvitse olla heikkous vaan nimenomaan vahvuus löytää oma voima! Liiallisessa ihmispaljoudessa oleminen verottaa ja sinua pyydetäänkin etsimään tälle energialle vastapainoa. Ota rohkeasti aikaa omalle itsellesi metsässä ja tunne se voima mikä sinussa on. Palauta työpäivän jälkeen omat voimasi takaisin puhdistamalla itsesi ulkopuolisista energioista. Tämän jälkeen on paljon kevyempi jatkaa iltaa sekä yötä ja ajatukset ovat selkeämmät.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo.  9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata ajan joko 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) tai 15 minuutin tarot-tulkintaan (25€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia 

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

2 kommenttia

  1. Noola kirjoitti:

    Kiitos ✨🧡✨

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *