Hae
Mirva Emilia

Irtiotto Tampereella – ystävänpäiväarvonta

Lähdettiin mun siskon kanssa viettämään lauantaipäivää Tampereelle ja matkahan ei kovin lupaavasti alkanut. Autossa alkoi jäähdytysnesteen valo palamaan ja tietysti piti miehelle soittaa että mitäs nyt tehdään! Oltiin kuitenkin vasta 20km päästy eteenpäin ja 80km oli jäljellä 😀 Onneksi Juupajoen st1 oli auki ja se oli täynnä auttavaisia miehiä! Ensimmäinen probleema oli, että minkäväristä nestettä tarvii olla. Anteeks mitä? Mistäs sen nyt tietää! Onneksi nämä auttavaiset herrasmiehet tuli katsomaan mutta heti jo siinä ilmeni toinen ongelma, mistä tämä nokkapelti edes aukee 😀 Kun tästä selvittiin, miehet ystävällisesti autto nesteen kanssa ja matka jatkui niin todettiin vaan että me ei olla kyllä niitä naisia ketkä vois elää ilman miehiä koska mehän ei käsiämme sotketa 😀

Päästiin kun päästiinkin Tampereelle asti kunnes jarrutettiin sen verran kovempaa että lumet tuli katolta ja pyyhkijät vaan pyyhki ja pyyhki eikä ne lopettanut ollenkaan ja konepellin päällä oli niin hirvee kasa lunta että hyvä kun nähtiin eteen ja loppuhuipennuksena ajettiin vielä rotvalliin niin että koko auto heilahti! Että ei se nyt kovin vahvasti menny ja voi sitä naurun määrää kun sisko huutaa että MÄÄ HALUAN TÄSTÄ RATISTA NYT POIS!! 😀

Tämmöset päivät on ihan parhaita kun saa nauraa niin, että vatsalihaksiin ottaa. Perhearkeen vastapainoa ja kyllä naiset välillä tämmöisiä irtiottoja tarvii 😉 Mielen hyvinvoinnille on tosi tärkeää saada ajatukset pois töistä ja muusta arjesta. Näin jaksaa paljon paremmin ahertaa taas töissä ja kotona kun voi välillä heittää ajatukset ihan muualle. Meidän päivän irtiottoon kuuluu aina paljon syömistä ja kahvittelua, istutaan ja katsellaan ympärille, jutellaan ja nauretaan. Ystävät on just sitä varten, että niiden seurassa voi olla just se ihana oma itsensä ❤️

Mulla onkin instagramin puolella ystävänpäiväarvonta missä voit voittaa sulle ja ystävällesi mun tekemän, ilmaisen tarot-tulkinnan! Käy osallistumassa tästä linkistä.

Onnea arvontaan!

-Mirva

@mirva_emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.