Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Sauvojen Kuningatar – olen vahva

Viikon tarotkortiksi nousi Sauvojen Kuningatar joka on täynnä syvää viisautta, tietoisuutta ja sisäistä rauhaa, jotka hän on saavuttanut vaikeiden elämänkokemustensa kautta. Kortin energia tuo jokaiselle meistä lisää vahvaa energiaa viedä asiat loppuun asti käyttäen omaa intuitiota ja sisäistä voimaa. Jakamalla omaa sisäistä viisautta ja rakkautta muiden kanssa saamme siitä iloa ja runsautta myös omaan elämään.

Omien elämänkokemustemme myötä olemme kasvattaneet itsemme juuri sellaiseksi kuin olemme, vahvoiksi ja rohkeiksi. Juuri tätä energiaa Sauvojen Kuningatar haluaa tuoda sisimmästäsi esiin ja, että säteilet parantavaa ja rakkaudellista energiaa niin itsellesi kuin myös ympärillesi. Koko elämämme on täynnä opetuksia ja kokemuksia, jotka ovat apunamme elämän tilanteissa. Sairastumiset, konkurssit ja avioerot ovat varmasti yksiä suurimpia mullistuksia elämässä. Näiden käsittely vaatii aikaa ja ajan kanssa kun näitä asioita käy itsensä kanssa läpi niin huomaa kuinka paljon ne ovat tuoneet itsellemme rohkeutta, voimaa, energiaa ja vahvuutta. Tätä energiaa Sauvojen Kuningatar meille antaa ja usko, että vaikeistakin kokemuksistamme huolimatta meistä tämä energia löytyy.

Sauvojen Kuningatar – antaudu elämän pyörteisiin

Elämä on ihanaa! Elämässä tapahtuu, elämässä kokee ja elämä on täynnä rakkautta. Antautudutaan elämpyörteisiin positiivisella tavalla ja katsotaan mitä elämö juuri sinulle tuo. Ilollasi ja lämmölläsi annat itsellesi ja muille valtavan paljon energiaa, älä hukkaa tätä kaunista ja voimaannuttavaa energiaasi mihinkään.

Sauvojen Kuningatar pyytää sinua myös kuuntelemaan tarkasti sisäistä ääntäsi ja intuitiotasi. Tiedosta oman vahvuutesi, kokemustesi ja itsetuntemuksesi kautta millainen on sinun täyttymysten elämä. Mitä vaikeatkin elämänkokemukset ovat sinulle opettaneet ja näyttäneet ja mihin et halua enään palata. Anna itsellesi lupa jättää kaikki menneisyyden tuomat vaikeudet taaksesi ja lepää rauhassa omassa vahvuudessasi ja viisaudessasi. Jaa tätä viisautta ja neuvojasi myös muille ja anna niiden kautta lohtua ja apua ympärillesi.

Tämän viikon tarotkorttiin haluan lisätä vielä pienen meditaatioharjoituksen. Laita halutessasi soimaan jotain kaunista ja rentouttavaa musiikkia taustalle ja etsi itsellesi hyvä asento. Hengitä alkuun rauhassa tiedostaen oma hengityksesi. Kun pääset rauhalliseen ja tyyneen olotilaan toista mielessäsi tämä lause: Olen vahva, luotan itseeni ja omaan rakkauteen.

Kiitä meditaation lopuksi koko maailmankaikkeutta.

Halutessasi laajemman tarot-tulkinnan tavoitat minut päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit varata itsellesi ajan myös 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) tai voit tilata kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106. 

Ihanaa alkavaa viikkoa! 

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.