Hae
Mirva Emilia

Malli voi olla kuka vaan – kauneus lähtee sisältä

Malli, se pisin, hoikin ja kaunein. Onneksi tämä on muuttunut ja kuka vaan voi tänä päivänä olla malli. Ei etsitä enään sitä porukan pisintä tai hoikinta vaan etsitään itsevarmaa ja sisäistä kauneutta omaavaa henkilöä joka huokuu hyvää oloa. Musta on aivan ihanaa, että jokaisella meistä on mahdollisuus päästä mallimaailman jos sitä haluaa. Jokainen meistä voi päätyä kansikuvaksi jos sitä haluaa.

Mua on pienestä tytöstä asti kiinnostanut mallimaailma ja olen aina ihannoinutkin heitä. Hoikkia, pitkiä ja kauniita, kenellä kylkiluut paistaa. Ite en oo koskaan ollut langanlaiha vaan normaalipainoinen lähes koko ikäni. Ennemmin mulla on ollut aina vyötäröllä vähän ylimääräistä. Enkä todellakaan ole ollut porukan pisin vaan se Teletappi kenen päälakea vähän näkyy. Joskus mulle naurettiinkin, että oon 160cm sulka päässä, mikä on ihan totta ?

Se, että joskus ihannoin malleja kellä kylkiluut paistaa sai mua itseeni epävarmaksi koska olin normaalipainoinen. Sen takia, että olen aina ollut normaalipainoinen niin en ole hyväksynyt itseäni, MIKSI?? Tänä päivänä mallimaailmassa katsotaan onneksi paljon muutakin kuin vain hoikkaa vartaloa. Ollaan menty siinä asiassa eteenpäin ja se on musta ihan super hyvä. Varsinkin kun sosiaalinen media kasvaa koko ajan ja yhä nuorempia käyttäjiä löytyy. Toivonkin, että nuoret eivät ihannoisi liikaa niitä liian hoikkia vartaloita vaan niitä TERVEITÄ vartaloita. Kasvojen ja vartalon kauneus tulee sisältä päin. Kun oma keho voi hyvin se näkyy myös ulospäin. Ja nämä mallit mua kiehtoo. Oliskin ihana työskennellä joskus kunnolla mallimaailmassa 🙂

Miksi malli on se, ketä ihannoidaan?

Mallimaailma näyttää ulkoapäin todella hohdokkaalta ja hienolta elämältä. Ehkä se osaksi voi sitä ollakin mutta ei aina. Muotinäytöksissä missä oon ollu mukana ja auttanut malleja niin siellä pienessä nurkassa vaihdetaan vaatteita niin nopeesti kuin pystytään ja juostaan takaisin lavalle tai mallit on kylmässä ulkoilmassa alusvaatteissa hampaat kolisten. Mää oon ite tykännyt aina olla kameran edessä vaikken kovin luontevaksi itseäni aina voi sanoakaan mutta haluan opetella sitä koko ajan lisää. Lehtihaastattelujen yhteydessä olen rakastanut olla kuvattavana ja kun ammattilainen ottaa kuvia niin siinä osataan neuvoa oikeat kuvakulmat ja asennot. Ja itseasiassa muutaman viikon päästä musta onkin tulossa taas uusi haastis! Stay tuned!

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.