Hae
Mirva Emilia

Viime päivien kuulumiset

Kun aloin kirjoittamaan kuulumisia niin mietin, että mitäs me ollaan edes tehty. Katsottu netflixiä sadepäivinä ja käyty mummulassa 😀 Toisaalta nämäkin päivät kun ei kertakaikkiaan tehdä mitään, some huutaa lähes hiljaisuutta ja netflix laulaa tekee tosi hyvää. Lasten kanssa tämmöiset päivät ei kyllä ole mahdollisia kovin usein, koska meillä lapset ei halua pelata pleikkaria ja tietokonetta tai katsoa telkkaria koko päivää. Mikä on tosi hyvä asia. Lauantai oli täysi sadepäivä ja löhöiltiin kotona lähes koko päivä niin kyllä tällä porukalla alkoi illalla jalat viemään jo johonkin. Julia menikin hetkeksi mummulaan ompelemaan ja tekemään ristikoita ja me Niksun kanssa ajeltiin hetken aikaa ennenkuin haettiin Julia kotiin.

Se on muuten jännä, miten silloin kun on sadepäivä ja lapset voisi pelailla tietokoneella ja katsoa ihan rauhassa elokuvia niin silloin se ei käy, ei millään haluta silloin pelailla. Mutta sitten kun aurinko paistaa ja on ihana olla ulkona ja mennä vaikka kalalle niin se olisi se päivä kun ei huvita tehdä mitään muuta kuin lärätä puhelinta 😀 Onneksi kuitenkin aurinkoisina päivinä puhelin ja tietokone jää kakkoseksi ja pyöräily, kalastus ja kavereiden kanssa touhuamista halutaan kovasti.

Meillä oli loppuviikon siskon tytöt kylässä ja yksi päivä tuli puhelu, että niille tulee ankkoja pihaan. No sitähän täällä sitten riemuittiin ja jäätiin odottamaan koska ankat kotiutuvat heidän pihaan. Tänään oli se päivä ja tottakai mekin käytiin ankkoja katsomassa. Vielä ankat oli vähän arkoja kun pääsivät uuteen paikkaan, mutta leivän palasia lapset heittivät vuortellwn ja tekivät ankkojen kanssa pientä tuttavuutta. Tämmöistä maalaiselämää kun saa elää niin ei tarvitse juuri eläintarhassa käydä. Meidän ja naapurin pihoissa juoksee oravia, kettu (mikä on ihan super kesy), jäniksiä, peuroja ja naapureissa kiekuu kukot kanojen ja ankkojen seurana. Ähtärin eläinpuistossa ollaan käyty useasti mutta Korkeasaari olisi sellainen mihin haluaisin lapset viedä. Siellä on vähän erilaisempia eläimiä katsottavana.

Mulle tuli perjantaina uusia äänimaljoja postissa. Oon etsinyt äänimaljasettiä ettei tarvitse kaikkia maljoja ostaa erikseen ja tietty setit on aina vähän edullisempiakin. Mulla on aina tapana energisoida omaan energiaan kaikki meditaatioon ja henkiseen hyvinvointiin liittyvät esineet, kuten kivet, korut, kortit ja kirjat jos jotain uutta tai käytettyä ostan. Mää oon tosi herkkä ulkopuolisille energioille ja siksi koen tän tosi tärkeäksi. Tottakai energisoin myöskin siis maljat. Setissä oli kolme eri kokoista maljaa ja kokeilin miltä maljojen ääni tuntui. Oltiin heti maljojen kanssa yhtä mieltä siitä, että maljat on oikeassa osoitteessa ja vitsit mikä ääni isommasta maljasta lähtee. Ihanan matala ja rauhoittava. Ja kun kaikkia kolmea soittaa peräkkäin niin tulee todella voimallinen ja kehoa resonoiva ääni. Mulla onkin heti huomenna ja keskiviikkona tiedossa pienille ryhmille äänimalja meditaatio. Maanantain ryhmä on jo täynnä, mutta keskiviikon ryhmään mahtuu vielä jos olet innostunut tulemaan 😊 Ja tämä ilta on tosiaan Mäntässä.

Ensi viikolla vietetään tosiaan jo juhannusviikkoa, toivottavasti saadaan lämmin juhannus ❤️

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *