Hae
Mirva Emilia

Paadipapiidipaadi – #PaskatBileet / IBD rock

Tämä viikko on mennyt loman merkeissä enkä ole tehnyt oikeestaan mitään 😀 Eli loma on mennyt todellakin lomaillessa. Ihan parasta on ollut se, ettei ole ollut mihinkään kiire (paitsi tänään), ei ole tarvinnut meikata, oon saanu kattoa netflixiä rauhassa ja ollaan nukuttu päiväunia Julian kanssa <3 

Mutta miks just tänään on ollu kiire? Järjestän  huomenna Mari Valosaaren kanssa #PaskatBileet ja tänään lähettiin mieheni kanssa jo Helsinkiin ja tottakai näinä viimeisinä päivinä on aina eniten hommaa vaikka kuinka yrittää suunnitella ja olla järjestelmällinen. 

Nää bileet on tarkoitettu siis tuomaan häpeän tilalle tietoisuutta mikä tätä sairautta vallitsee. IBD on siis krooninen tulehduksellinen suolistosairaus missä oireina on verinen ripuli, kovat vatsakivut, väsymys, ilmavaivat.. Ei siis mikään helpoin sairaus mutta siksi nämä juuri halutaan järjestää. Bileethän on siis huomenna Helsingin kaivohuoneella missä esiintyy

ASTE

JONTTE VALOSAARI 

JONI PASANEN

R. A. E

STAND UP KOOMIKKO RISTO KOO

XL SAMI

Mahtavat bileet siis tiedossa! Paikkoja on rajoitetusti koska haluamme antaa jokaiselle osallistujalle lahjakassin mukaan mihin olemme saaneet meidän sponsoreilta näytteitä. Voimaruoka ja SEMPERgluteeniton ovat meidän isoimmat sponsorimme ja heitä saammekin kiittää suuresta tuesta mitä ollaan saatu. Myös rela ja Viking line ovat mukana, joten myös risteily etukortti löytyy jokaisen pussukasta 🙂 

Lippuja saa lippu.fi kautta tai vielä ovelta. Bileet on siis huomenna lauantaina 8.9 klo 18. Nämä bileet on siis tarkoitettu KAIKILLE, ei vain sairastaville. Nyt siis kaveriporukka kasaan ja kaivohuoneelle! 

Nähdään siellä 🙂 

– Mirva 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.