Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Vaunut – valmistaudu muutokseen

Viikon tarotkortiksi nousi Vaunut, mikä edustaa muutokseen valmistautumista ja sen hyväksymistä. Tiedät koska muutos on oikea ja ajankohta sopiva kun se tapahtuu luonnollisesti ja hyväksyvästi. Esteet on päihitetty edestä pois ja oma tunne tila on valmiina muutokseen. Jotta oikeanlainen muutos pääsee tapahtumaan niin kannattaa punnita kaikkia eri vaihtoehtoja ennen kuin lähtee  liikkeelle. Harkinnan ja kärsivällisyyden kautta tiedostamme, milloin olemme sisäisesti siihen valmiita.

vaunut – muutos vaatii aina toimintaa ja vanhasta luopumista

On hyvä tiedostaa, että muutos ei tule itsestään vaan se vaatii itseltä halua muutokseen ja tekoja. Jos emme tee muutoksen eteen töitä niin silloin se ei ole vielä ajankohtaista eikä sisin ole siihen vielä valmis. Silloin kun toiminta ja teot lähtevät sisältä päin, rakkaudesta käsin niin silloin tiedämme, että aika on kypsä ja luotamme omiin päätöksiin ja ratkaisuihin. Kun päätökset tulevat oman sisäisen äänen kautta eikä mikään ulkopuolinen häiritse tätä muutoksen matkaa niin silloin tiedämme, että olemme oikealla polulla.

Muutoksen aika on kiehtovaa ja mielenkiintoista aikaa. Luotamme muutokseen, olemme rohkeampia ja hyväksymme ne tosiasiat mitä muutos vaatii. Muutos tarkoittaa meille kaikille tällä hetkellä ihan eri asioita. Joillekin se voi tarkoittaa muuttamista vanhasta kodista uuteen kotiin, työpaikan vaihtoa, uusia ihmissuhteita tai muutosta omalla henkisellä polulla. Oli se muutos mikä tahansa mitä koet niin silloin olet siihen valmis kun luotat itseesi ja olet valmis uuteen alkuun. Uusi alku usein tarkoittaa vanhasta luopumista, vanhoista ajatusmalleista, vanhasta kodista, vanhasta ihmissuhteesta, vanhoista käytösmalleista. Niin kauan kuin olemme vanhassa liikaa kiinni emmekä hyväksy tosiasioita niin kauan emme anna itsellemme mahdollisuutta muutokseen.

muutos ei ole aina helppoa

Muistan hyvin oman konkreettisen muutoksen omassa henkisessä kasvussa noin vuosi sitten. Ennen sitä valmistelin itseäni vuoden verran ja kuulostelin itseäni ja sitä mihin minua ollaan viemässä. Se oli todella mielenkiintoista aikaa ja halusin olla kärsivällinen, koska tiesin ettei niin suuri muutos omassa itsessä tapahdu hetkessä. Ja itseasiassa tein tätä muutoksen työtä jo paljon aikaisemmin, silloin kun suolistosairaus todettiin mutta en tiennyt vielä silloin mitä muutosta olisi tapahtumassa ja miksi. Suolistosairauden myöntäminen ja hyväksyminen kesti aikansa, mutta sinä aikana oman itseni näkeminen uudessa valossa nousi kaikista tärkeimmäksi. Siitä hetkestä alkaen huomasin, että on uuden alun aika omassa henkisessä kasvussa. Aloin katsomaan itseäni täysin uudesta valosta, rakkauden valosta. Se muutos on vaikuttanut elämääni todella suurella tavalla. Reilu vuosi sitten työpaikkani vaihtui lastenhoitajasta henkiseksi auttajaksi ja saan omien kokemuksieni kautta ja omalla valotyölläni olla suurena tukena heille, jotka sitä tarvitsevat.

Onhan se toki surullista, että sairauden kautta, mikä ei lähde minusta koskaan pois, tämä muutos minulle näytettiin mutta olisinko edes välttämättä sitä muuten hoksannut. Vaikka suolistosairaus välillä onkin hankalaa olen silti todella kiitollinen siitä, että se avasi silmäni. Tällä omalla kokemuksellani halusin tuoda esiin sen, että muutos on meissä menossa koko ajan. Vaikka emme tällä hetkellä tietäisi mihin kokemamme asiat viittaavat niin se selviää ajan kuluessa. Palaset vain loksahtavat paikoilleen. Annetaan niille huonoillekin asioille mahdollisuuden kasvattaa ja opastaa meitä, sillä usein niillä voi olla se suurin vaikutus siihen, että muutos pääsee tapahtumaan.

Halutessasi laajemman tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.).

Teen puolen tunnin tarot-tulkintoja (40€) myös ajanvarauksella sekä kirjallisia tulkintoja (60€) sähköpostiin. Tavoitat minut numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.