Hae
Mirva Emilia

Torstain tarot – mielenrauhaa ja harmoniaa

Aurinkoista helatorstaita! Torstain taroteista huokuu mielenrauhaa, saavutuksia ja uusia mahdollisuuksia. Korteista huokuu todellinen lämpö ja kehottaa meitä jokaista löytämään oman mielenrauhan sisimpään. Tämä mielenrauha ja tyyneys auttaa valitsemaan oikeat asiat ja ratkaisut.

Alla olevasta kuvasta, valitse taas intuitiivisesti sinua puhuttelevin kortti. Jos tuntuu, että kaksi korttia puhuttelee Sinua etkä osaa/halua valita jompaakumpaa, niin voit valita myös nämä molemmat ja lukea molempien korttien viestit.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä kortti on numero 2

Oikealla kortti on numero 3

Vasen kortti on numero 1

Keskellä kortti on numero 2

Oikealla kortti on numero 3

1. Hallitsijatar

Etsi itsellesi mielenrauhaa, jonka avulla löydät rakkauden ja arvostuksen itseäsi kohtaan. Hallitsijatar antaa sinulle voimaa ja lujuutta uskoa enemmän itseesi, saavuttaa tasapainoa tunteisiisi sekä auttaa sinua avaamaan sisäisiä voimavarojasi. Nauttimalla elämästä ja sen tuomasta energiasta saavutat täydellistä mielenrauhaa ja sisäinen rakkautesi itseäsi kohtaan syttyy. Tällä sisäisen rakkauden avulla opit suhtautumaan myös muihin ihmisiin rakastavasti. Täydellinen mielenrauha itseäsi kohtaan auttaa pitämään sinut tasapainossa, löydät itsestäsi ja ympäriltäsi kaikki ne hyvät asiat mitä sinulle tarjotaan ja nautit niiden tuomasta kauneudesta. Kaiken ei tarvitse olla suurta ja mahtavaa, vaan myös pienillä asioilla on suuri merkitys elämässämme ?

2. Saavutus

Kuuntelemalla omaa sydäntäsi luotat siihen, että tulet valitsemaan itsellesi oikean tien. Anna luottamuksesi kasvaa itseäsi kohtaan, niin olet entistä vahvempi tällä oikealla tielläsi vaikka jokin yrittäisi sinua horjuttaa. Tällä omalla vahvuudella ja tietoisuudella tiedät oman paikkasi ja osaat pysyä vahvana siinä. On tärkeää saavuttaa omat tavoitteet puhtaasti, sillä silloin niistä voi nauttia avoimella sydämellä. Tämä vahvuus, rakkaus ja luottamus löytyy syvältä sisimmästäsi jota ei voi mikään tai kukaan horjuttaa. Nauti omista saavutuksistasi sekä nauti ja iloitse myös toisten iloista ja saavutuksista ?

3. Lanttien ässä

Tämä kortti on oikea onnistumisen ja täyttymyksen kortti, joka vahvistaa tietoisuutesi siitä, että olet valmis päästämään irti kaikenlaisista rajoitteista, negatiivisuudesta ja ylikriittisyydestä, jotka on saattaneet rajoittaa elämää ja sen kulkua. Tutki omia henkisiä arvojasi ja toimintatapojasi ja menesty niiden avulla. Ole valmis näkemään myös kaikki ne asiat, joissa olet tähän mennessä onnistunut. Älä vaadi itseltäsi liikoja vaan nauti sisäisen tasapainon energiasta, jota tämä kortti sinulle antaa ?

Teen myös henkilökohtaisia tarot-tulkintoja oman palvelunumeroni kautta numerossa 0700-94002, hinta 2,38€/minuutti sekä voit varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan tai pyytää kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi numerosta 040 7270106 ❤️

Ihanaa helatorstaita!

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.