Hae
Mirva Emilia

Superkuu ja Tarot-torstai

Eilen oli superkuu ja täydenkuun aika parhaimmillaan klo 21.37. Superkuu tarkoittaa sitä, että on täydenkuun aika ja samaan aikaan Kuu on radallaan lähimpänä Maata. Superkuun aikana Kuu vaikuttaa tavallista suuremmalta ja uskon, että myös superkuun aikana Kuun energiat ovat voimakkaammat kuin täydenkuun aikana normaalisti. Meillä on satanut koko eilisen päivän ja tämä aamukin on ollut todella sateinen niin kuu ei ole päässyt näyttäytymään pilvien takaa, mutta energiat vaikuttavat silti todella voimakkaasti. Olen nähnyt mitä erikoisempia unia ja kiitollisuus on ollut erityisen paljon läsnä lähipäivinä.

Tarot-torstain korteiksi valitsin Wonderland in Tarot pakan. Sopivat hyvin superkuun aikaan taianomaisuudellaan ja viekkaalla kuvituksellaan. Sulje hetkeksi silmäsi, rauhoita mielesi ja valitse sinua resonoivin kortti. Lue rauhassa alta mitä korttisi sinulle viestittää.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Maljojen kakkonen

Tässä kortissa ihmissuhteet nousevat erityisen vahvasti ja niiden merkitys meidän elämään. Vastakohdat täydentävät toisiaan ja vastakohtien pitäisikin olla tukea ja ymmärrystä antavaa eikä energioita kuluttavaa. Anna siis vastakohdille mahdollisuus pitämällä yhteinen rintama silloinkin kun mielipiteet on eriäviä. Toisen ajatuksista voi saada itselleen vaikka kuinka uusia oivalluksia mitä ei tullut itse ajatelleeksikaan. Maljojen kakkonen on rakkauden ja yhteenkuuluvuuden kortti ihmissuhteissa. Anna rakkaimmillesi ja läheisimmillesi aikaa ja läsnäoloa, nauttikaa toisistanne ja ymmärtäkää toistenne ajatuksia uusista näkökulmista katsoen.

2. Miekkojen kuningas

Nyt kysytään omia tavoitteita ja sitä, etenetkö sen mukaisesti, että tulet saavuttamaan niitä? Nämä tavoitteet voivat olla työssä, rakkaudessa, ihmissuhteissa tai vaikka ulkomailla asuminen. Mieti tarkasti, mitä voisit tehdä jotta saavutat sen mitä toivot elämääsi. Ole samaan aikaan realistinen ja kunnianhimoinen sekä uskalla unelmoida ja haaveilla. Näe itsesi siellä missä haluat olla ja tunne sitä tunnetta missä eläisit sinä hetkenä. Kun keskitymme omiin tavoitteisiin ja niiden saavuttamiseen pystymme selättämään haasteet omilla voimavaroillamme ja rohkeudellamme. Älä rajoita itseäsi liikaa vaan uskalla elää sinun näköistä elämää.

3. Lanttien kuningatar

Tämä on oman hyvinvoinnin, niin henkisen kuin fyysisenkin, kortti. Kuuntele omaa kehoasi milloin se tarvitsee mitäkin ja kunnioita näitä tarpeita. Lanttien kuningatar edustaa kokonaisvaltaista tasapainoa ja kun tätä tasapainoa lähtee itsessään työstämään niin voimme nauttia elämästämme kokonaisena ja täydesti. Omasta hyvinvoinnista huoltapitäminen on parasta mitä voit itsellesi antaa. Kun me voimme hyvin niin tunnemme olomme turvalliseksi, eheäksi ja kauniiksi niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Sinä olet itsellesi tärkein ihminen, älä laiminlyö häntä.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Teen myös ajanvarauksella 30 minuutin tarot-tulkintoja (40€) sekä kirjallisia tulkintoja sähköpostiin (60€). Voit varata oman aikasi numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.