Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Tappio – sisäisen tasapainon ylläpitäminen

Viikon tarotkortiksi nousi Tappio, mikä pyytää kääntämään katsetta omaan sisäiseen tasapainoon. Millä mallilla sisäinen tasapaino on ja miten sitä voisit vahvistaa? Silloin kun pelko, huoli tai epävarmuus meinaa ottaa ylivallan tasapainomme horjuu helposti ajatuksissa. Tärkeää onkin kuunnella omia ajatuksia ja sitä, miten asioihin suhtaudumme.

Tappion kortissa ei ole kyseessä siitä, kuka voittaa tai häviää jonkin taistelun tai erimielisyyden. Kortissa on kyse siitä, millä tavalla tästä voitto-häviäjä asetelmasta nousee pois. Todellinen voittaja on se, kuka pysyy omassa voimassaan, omassa sisäisessä tasapainossa silloin kun horjuvaa energiaa on ympärillä. Jos tälle horjuvalle energialle eli pelolle ja epävarmuudelle antaa periksi niin kyllähän sen tietää miten siinä käy – pelkoenergia ja tietynlainen hallinnan menettämisen pelko saa yliotteen ja tasapainomme ja sisäinen viisautemme alkaa horjumaan. Emme näe valoa pimeydeltä ja lähdemme uskomaan ennemmin egoa kuin sydäntä. Tämä voi taas johtaa siihen, että jähmettyy paikoilleen eikä näe ulospääsyä. Pelkoenergia on saanut liian tiukan otteen. Tähän on kuitenkin olemassa ratkaisu, sillä ketään ei haluta pitää paikoillaan vaan universumi, maailmankaikkeus, henkimaailma haluaa, että pääsemme jaloillemme. Alkuun matkan teko voi tuntua tahmealta, mutta kun siitä saa kiinni niin sisäinen tasapaino alkaa vahvistumaan ja alamme löytämään taas oman auringon.

Pyri kaikesta huolimatta näkemään asioiden hyvä puoli. Miksi jokin asia ei mennyt putkeen ja mitä hyvää siitä voisi seurata? Jos keskitymme ainoastaan siihen mitä voimme menettää ja kielteisyyteen niin ajatuksen voimalla alamme toteuttamaan sitä vaikkei se olisikaan tarkoitus. Mielen voima ja vetovoiman laki tulee vastaan. Saamme sen mitä ajattelemme. Toteutamme sitä mihin keskitämme energiaamme. Tähän voi nousta vahva epäilyksen ja pettymyksen pelon energia, jos on tottunut siihen, että asioiden on tapana mennä mönkään. Mutta onko se oikeasti näin? Oletko katsonut omia ajatusmaailmoitasi suoraan silmiin ja sitä, millä tavalla suhtaudut asioihin? Jos ajatus on heti, että ei tästä mitään tule niin ei siitä silloin myös mitään tule, koska siihen ei itsekään usko. Miksi silloin universumin pitäisi siihen uskoa?

Menetyksiä, pettymyksiä ja tasapainon horjumista tulee elämän aikana. Niiltä emme juurikaan voi välttyä, se on elämää. Niiden ei kuitenkaan tarvitsisi antaa toistua. Joskus tilanteet vaatii tiukkaa mielen hallintaa ja lujaa uskoa siihen, että asiat järjestyvät vielä parhain päin ❤️ Elämän mullistusten aikana  muista pitää itsestäsi huolta. Löydä siihen edes pieni aika ja energiavalo. Tämä auttaa pitämään sisäistä tasapainoa yllä ja näkemään kielteisyyden sijaan myös hyvää.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan numerosta 040 7270106.

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *