Hae
Mirva Emilia

Mummo vai trendikäs vai trendikäs mummo (sisältää myös mehevän ja jauhottoman banaanileivän ohjeen)

Löysät vajaamittaiset housut, kukkia, printtejä, värejä. Nää on niitä vaatteita mitä meidän mummo käyttää, ja minä 😀 Mieheni nauraakin mulle välillä että olenko käynyt mummon vaatekaapilla mutta eikäs kukat + housuhame + matalat tennarit oo nyt muotia! Olen aina rakastanut kukkia, pastellisävyjä ja niiden tuomaa rentoutta. Mulle vaatteissa on aina tärkein se, että niissä on hyä olla ja että ne tuntuvat iholla hyvältä. Pehmeät ja löysät neuleet, mekot, farkut ja t-paidat, ne on mun arkivaatteita ja niissä on hyvä olla. Mukavuudenhaluiseksi kun sitä tulee koko ajan enemmän ja enemmän niin niitä vaatteita tulee etsittyä. Tämän hetkinen muoti on kun suoraan mun unelmasta ja esittelen töissä aina ihania kukkakuosisia vaatteita ja usein vanhemmat naiset sanovat että he haluavat ”uutta” vaatetta koska he ovat jo eläneet tämän hetken muodin. Tottahan se on että muoti kiertää, muokaten pieniä yksityiskohtia. Myös trumpettihousuja on jossain alkanut näkemään ja niitä itse käytin ala-asteella eli 20 vuotta sitten. Kyllä kaksikymmentä vuotta sitten! xD Huh huh kun aina juoksee.. 

IMG_20180721_214905.jpg

Haluaisin joskus saada ison ihanan vaatehuoneen, sinne saisin nättiin riviin mun kaikki hienot kukkavaatteet. Tällä hetkellä kaikki vaatteet on survottu pieneen kaappiin missä osa on henkareissa ja osa viikattuna ja se on aina yhtä tunkemista ja hakemista kun jotain sinne laittaa tai yrittää etsiä. Pientä remonttia meillä on suunnitteilla mutta luulen että vaatehuone ei kuulu siihen suunnitelmaan 😀 

Mun lempparisarjoihin kuuluu Sex and the city, oon katsonut ne sarjat ja leffat tuhanteen kertaan ja aina ne voisi katsoa uudestaan. Kadehtien katson Carrien vaatehuonetta, missä on tyylikkäitä, rentoja ja super-naisellisia vaatteita, tykkään!! Olen aina ihannoinut Sarah Jessica Parkeria, hän on iloinen, kaunis ja ennen kaikkea tyylikäs. 

IMG_20180721_214530.jpg

Löysin yks päivä nettiä selaillessa aivan ihanan banaanileivän ohjeen. Tosi helppo, mehevä, jauhoton, gluteeniton ja laktoosin. Sopii hyvin vaikka salaatin kanssa tai iltapalaksi 🙂 

IMG_20180812_171823.jpg

IMG_20180812_172149.jpg

  • 3 banaania 
  • 4,5 dl gluteenitonta kaurahiutaleita
  • 3 kananmunaa
  • 0,5 dl hunajaa 
  • 1 tl ruokasoodaa
  • ripaus (kristalli)suolaa
  • 1 tl kanelia
  • 1 tl kardemummaa
  • 1 tl vaniljasokeria

Koristeeksi hasselpähkinärouhetta. 

Lämmitä uuni 175 asteeseen. Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja sekoita sauvasekoittimella tai blenderissä tasaiseksi. Voitele leipävuoka (laktoosittomalla) voilla ja kaada seos vuokaan. Ripottele päälle hasselpähkinärouhetta. 

Paista leipää noin 30 minuuttia, leipä on valmista kun se halkeilee päältä ja irtoaa reunoista. 

Leipä jää todella meheväksi ja kosteaksi, joten se ei välttämättä tarvitse mitään sen päälle 🙂 

IMG_20180812_172353.jpg

Aivan ihana ohje, kannattaa ehdottomasti kokeilla! 

-Mirva

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.