Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Saavutus – nauti rikkauksistasi

Viikon tarotkortiksi nousi Saavutus, joka pyytää sinua luottamaan ja antautumaan asioiden luonnolliseen kulkuun. Älä pakota itseäsi mihinkään vaan nauti niistä asioista ja saavutuksista mitä olet tähän hetkeen saavuttanut. Hengitä syvään ja katso mitä kaikkea olet ympärillesi ja itsessäsi saavuttanut. Sisimmästäsi löytyy puhdas rakkaus ja rikkaus, jota voit jakaa myös toisten ihmisten kanssa.

Kortissa on kolme isoa palloa, vaaleanpunainen, sininen ja vihreä. Nämä edustavat rakkautta, viisautta ja luovuutta mitä tarvitset omien tavoitteiden saavuttamiseksi. Näistä kolmesta tärkein on tietenkin rakkaus. Rakkautta ei voi ostaa eikä mitata rahalla. Rakkaus on pyyteetöntä ja, jotta saavutat omia tavoitteitasi on rakkautta annettava ehdoitta. Kun rakkaus on ehdotonta, niin silloin tätä ehdotonta rakkautta saat myös itsellesi.

Oma Viisaus ja Saavutus näkyvät ulospäin

Rakkautesi, viisautesi ja luovuutesi huokuu ulospäin ja tunnet, kuinka olet valinnut oikean tien itsellesi. Olet saavuttanut elämääsi ja arkeesi ilon, rakkauden ja täyttymyksen tunteen, mikä näkyy sinussa itsessäsi rauhana ja rakkautena. Anna luottamuksesi kasvaa entisestään itseesi. Silloin olet vahva seisomaan omilla jaloillasi vaikka vastoinkäymisiä tulisikin tiellesi. Sinusta löytyy nyt rauha ja harmonia, jota ei voi horjuttaa.

Rakkauden ja luovuuden voima vie sinua eteenpäin. Kortin vihreät sävyt ovat sinun luovuutta mitä kannat sisälläsi. Tämä luovuus vie sinua omissa tavoitteissasi eteenpäin ja sisäinen viisautesi kantaa sinua. Löydä rakkaudelle, luovuudelle ja viisaudelle tasapaino itsessäsi ja arvosta kaikkia näitä ominaisuuksia mitä sinussa on.

Mitä haluat vielä saavuttaa?

Saavutukset omassa elämässä voi olla esimerkiksi rakkaus, perhe, työ tai sisäinen rauha. Jokainen meistä ollaan eri pisteissä ja jokaisella meistä on omat tavoitteemme ja saavutuksemme. Mitkä ovat sinun tavoitteita, joita haluaisit vielä saavuttaa? Kun tavoitteesi ja saavutuksesi ovat kirkkaina mielessäsi niin silloin niitä tullaan sinulle antamaan. Usko ja luota siihen, että kaikki se mitä tarvitset tulee Sinulle. Elämä kuljettaa ja vie sinua luonnollisesti oikeaan suuntaan ja saavutuksiisi kun olet siihen valmis ❤️

Tavoitat minut palvelunumerostani 0700-94002, hinta 2,38€/minuutti ❤️

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.