Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai

Tämä viikko aloitettiin viikon tarotilla, johon nousi Paholainen. Tämä kortti pyysi tutkimaan omia paheita – mitä ne ovat, missä tilanteissa paheet nostavat päätään ja miksi/mistä pahe on lähtöisin. Voisin lähes varmaksi sanoa, että jokaisella on jokin pahe. Sitä ei välttämättä tarvitse kokea negatiivisena vaan sen voi ottaa rennolla otteella ja joskus jopa huumorilla. Miksi aina pahetta ylipäätään pitäisi ajatella negatiivisesti? Itselläni pahe on ehdottomasti sokeri – makeat herkut uppoisivat koko ajan ja raja on vedettävä välillä todella tiukaksi. Mutta on myös hetkiä kun annan itselleni luvan herkutteluun enkä ota sitä niin vakavasti. Kun kuuntelen kehoani tiedän, koska raja on tullut vastaan ja sokerin himoa on pakko rajoittaa. Ja silloin sen myös teen – pienellä hermostuneisuuden twistillä, mutta teen kuitenkin 😀 Pääset lukemaan viikon tarotin suoraan tästä linkistä.

Me tulimme tänään takaisin mökille ja sade ropisee ihanasti kattoon kun tätä kirjoitan. Sade rauhoittaa mut kivasti tähän hetkeen ja tässä olotilassa on aina yhtä ihana kirjoittaa teille viestejä ❤️ Rauhoita sinäkin hetkeksi mielesi ja valitse tällä rauhallisella olotilalla alla olevasta kuvasta sinua puhuttelevin kortti. Pääset lukemaan viestin heti korttikuvan alta.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Ylipapitar

Ylipapitar on kaunis energinen ja hyvin sielullinen kortti. Ylipapitarta ympäröi kaunis kirkkaan vaalea kehä, joka suojelee häntä silloin, kun hän kuuntelee sisintään ja toimii sen mukaan. Hän ei ole riippuvainen kenestäkään eikä mistään vaan hän on täysin tietoinen omasta itsestään. Ylipapitar haluaa auttaa ja olla myös sinun oppaasi. Pyydä tätä kaunista enkelienergiaa luoksesi silloin kun tunnet sitä tarvitsevasi ja tunne se lämpö, mitä ylipapitar kehoosi antaa viestinä siitä, että hän on lähellä suojelemassa. Opettele kuuntelemaan itseäsi enemmän ja pitämään sisäistä rauhaa yllä. Pystyt paljon parempaan ja suurempaan mitä ajatteletkaan.

2. Maljojen kakkonen

Tämä kortti muistuttaa tasapainoisista ja harmonisista ihmissuhteista. Kun koemme omat maskuliini- ja feminiinienergiat tasapainoisiksi niin silloin näemme myös toisen energiat tasapainoisina. Tuo itsestäsi molempia puolia esiin – niin maskuliinisuutta kuin myös herkkää feminiinisyyttä. Jompaa kumpaa ei kannata pelkästään ruokkia sillä meissä on molempia yhtä paljon. Ihmissuhteet ovat rikkaimmillaan silloin kun emme yritä liikaa vaan annamme energioiden virrata vapaasti omana itsenämme. Se, kumpi puoli näyttäytyy milloinkin enemmän, sillä ei ole väliä kunhan voit tuoda itseäsi esiin sellaisena kuin olet koska vain. Tämä on myös hyvä muistaa ihmissuhteissa toisinpäin ja antaa jokaisen olla juuri sellaisia kuin he ovat ilman arvosteluja.

3. Sauvojen kakkonen

Silloin kun intuitiosi on viemässä sinua johonkin suuntaan niin kuuntele sitä herkästi. Anna virran viedä ja katso mitä matka sinulle opettaa. Älä lähde matkaan isojen odotusten kanssa vaan uteliaana, sydän avoinna. Silloin pääsee tapahtumaan positiivisia ja  yllättäviäkin käänteitä. Seuraa vain sydäntäsi ja katso mihin se sinua kuljettaa. Sauvojen kakkonen pyytää myös keskittämään ajatuksesi johonkin projektiin tai suunnitelmiin mitkä on ehkä voineet jäädä jo hieman taka-alalle, mutta kuitenkin ne tulevat aina aika-ajoin mieleen. Ota ne uudestaan käsittelyyn ja pohdi, miksi ne ovat jääneet vaivaamaan mieltäsi ja olisiko nyt aika viedä ne tavalla tai toisella päätökseen.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Numerosta 040 7270106 voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) tai energiahoitoon (30min/45€ tai 60min/60€ etä-/lähihoito). Lähihoidon aikana voit saada myös viestejä henkimaailmalta.

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *