Hae
Mirva Emilia

Vastustuskyky kuntoon – nyt riittää sairastelu!

*Sisältää mainoslinkkejä

Vastustukyky on ollut kyllä tässä viimeisten viikkojen aikana koetuksella kun korona on piipahdellut meillä. Parisen viikkoa sitten tosiaan Niksu sairasti koronan ja olin itsekin tosi väsynyt ja huonovointinen. Testi kuitenkin näytti negatiivista, joten se olo tuli jostain muusta. Epäilen vatsaani, koska juuri niihin aikoihin lopetin ylläpitolääkkeiden käytön. Hoitajan ja lääkärin kanssa kun tästä lääkkeiden lopettamisesta juteltiin niin sanoivatkin, että alkuun huonovointisuutta voi tulla kun vatsa on ns. tottunut saamaan lääkettä. Vaikkakin se mun lääkkeiden ottaminen oli vähän sitä sun tätä kun unohdin niitä ottaa. Se olikin yksi syy lääkkeiden lopettamiseen, kun voin paljon paremmin silloin kun en lääkkeitä ottanut ?

Vastustuskyk petti ja positiivisena ollaan

Tosiaan alkuviikosta alkoi kurkku kutiamaan ja siitä se pikkuhiljaa lähti olemaan kipeä. Silloin ei kuitenkaan testi vielä näyttänyt mitään, kunnes eilen testi näytti toista. Hyvin täällä on kuitenkin pärjätty, oikeastaan tavallista flunssaa tämä on ollut ja jaksan kotona jotain tehdäkin mutta kyllähän tästä täytyy kaikki hyöty ottaa irti ja antaa muidenkin tehdä enemmän kotitöitä.

Nyt kun vastustukyky tosiaan on ollut vähän hakusessa niin siihen täytyykin keskittyä taas enemmän. Tämän viikon aikana olen syönyt pakkasesta kaikki tyrnimarjat, mikä on todella C -vitamiinipitoista ja ottanut kuusenkerkkäuutetta ja -karkkia. Tyrnimarja ei välttämättä kaikkien makuun sovi, mutta suoraan pakkasesta kun syö niin maku ei oo niin hapan. Tänä kesänä täytyykin muistaa ostaa pakkaseen enemmän tyrnejä muiden marjojen kanssa. Maistuu hyvin puuron tai jogurtin kanssa ?

Kuusenkerkkä taas on hyvä hengityselimille ja irrottaa limaa luonnonmukaisesti. Kuusenkerkkäkarkin keskellä on ihanan pehmeä kuusenkerkkäsydän ja nämä sisältää myös hunajaa, eli on tosi hyviä tuotteita flunssaan. Ja tätähän on helppo tehdä myös itse kesällä! Näitä meillä myös lapset käyttää sillon kun ovat tukkoisia. Erilaisia kuusenkerkkä -tuotteita löytyy hyvinvoinnin.fi verkkokaupasta (tästä linkki kauppaan).

Kun pääsen täältä karanteenista pois niin menen suorinta tietä ostamaan koko perheelle monivitamiinia, mikä auttaa vahvistamaan meidän kaikkien  vastustukykyä. Nyt loppuu sairastelu ja ensi viikolla nautitaan lasten hiihtolomasta terveinä ☝️ Ainoa suunnitelma tällä hetkellä lomalle on syödä laskiaispullia, mutta toiveissa on käynyt myös pieni ostosmatka Jyväskylään ?

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *