Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai The Moonchild tarot -pakalla

The Moonchild tarot -pakka on mun uusin tarotpakka ja käytän sitä tämän kerran tarot-torstaissa. Ihastuin tämän pakan kuvitteellisuuteen ja lämpösiin väreihin. Rakastan pastellisävyjä ja maanläheisiä värejä ja tässä pakassa tulee sopivasti kaikkia näitä. Värit tuovat kaunista lempeyttä tulkintaan ja syvään itsetutkiskeluun ja intuitoon. Mielenkiinnolla lähden näit nyt tutkimaan syvemmin ja antamaan sinulle viestiä.

Laitan alle kuvan kolmesta The Moonchild tarotista. Sulje silmäsi, avaa sydämesi näille korteille ja valitse sinua puhuttelevin kortti/kortit. Anna oman intuitiosi kertoa mikä kortti on juuri sinulle tarkoitettu ja lue kortin viesti avoimuudella.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. The Moonchild tarot – two of swords

Two of swords eli miekkojen kakkonen. Vanhat pölyt on lopulta jätetty taakse ja voit hengittää rauhassa etsien omaa sisäistä rauhaa ja mielenrauhaasi. Menneisyyden kokemukset on antaneet sinulle eritystä voimaa ja tämä erityinen voima, joka sinut valtaa auttaa pitämään negatiivisen energian loitolla. Tiedosta itsellesi ne asiat, joita et halua enään elämääsi ja päästä viimeisistäkin pölyhiukkasista irti ja ole vapaa kaikista niistä asioista, jotka ovat tuoneet elämääsi negatiivisia kokemuksia ja ajatuksia. Anna menneiden jäädä taaksesi ja ota vastaan kaikki se hyvä ja ilon energia mikä sinussa on ja mitä sinulle ulkopuolelta tarjotaan. Luo itseesi tasapainoa, löydä oma sisäinen viisaus, voima ja rauha meditaation avulla tai metsästä ja luonnosta.

2. the moonchild tarot – the emperor

The Emperor eli Hallitsija. Ota vastuu omasta elämästäsi äläkä piilottele omia taitojasi ja kykyjäsi. Ole rohkeasti oma itsesi älä vähättele itseäsi vaan rakenna elämästäsi sinun näköisesi. On aika toimia ja tuoda ja luoda ympärille energia, jonka takana seisot itsevarmana. Ota ohjat omiin käsiisi ja tuo omia suunnitelmia ja ideoita esiin ja lähde toteuttamaan niitä. Sisäistä omat vahvuutesi ja rohkeutesi ja hyväksy omat lahjasi, jotka sinulle on annettu. Ne ovat osa sinua eikä niitä pidä piilotella. Astu esiin varjosta ja näytä todelliset lahjasi omalla rohkeudella ja aktiivisuudella. Tunne itsesi oan elämäsi hallitsijaksi!

3. The moonchild tarot – ace of pentacles

Ace of pentacles eli lanttien ässä. Tämä kortti on oikea menestyksen kortti ja tämä kortti viestiikin uusia mahdollisuuksia. Muista kuitenkin, että menestyksen tie ei aina ole helppo ja suora vaan matkan aikana voi tulla mutkia ja kiviä. Älä kuitenkaan lannistu näistä mutkista vaan ota niistä opiksi ja kulje eteenpäin oppineena enemmän niin itsestäsi kuin myös matkastasi. Elämääsi on pienestä siemenestä kasvamassa jotain suurta. Manifestoinnin avulla saat tuotua lisää energiaa pyytämääsi asiaan. Muista, että pienestä alusta voi kasvaa jotain suurta. Ota siis vastaan sinulle tarjoutuva mahdollisuus ja kasvata siitä itsellesi elämäsi lantti. Uuden mahdollisuuden ei ole tarkoituskaan olla valmis kokonaisuus vaan sinä itse voit kasvattaa siitä jotain suurta.

Tavoitat minut päivittäin klo 9-23 myös palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit varata itsellesi ajan myös 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) tai voit tilata itsellesi kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.