Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Rikkaus – vetovoima

Viikon tarotkortiksi nousi vetovoimainen Rikkaus, joka muistuttaa meitä siitä, kuinka magneetin lailla me vedämme puoleemme tietynlaisia asioita, tapahtumia, ihmisiä. Rikkauden kortti kuvaa hyvin sanontaa ”sitä saat, mitä annat” ja mitä enemmän annamme hyvää itse sitä enemmän vedämme puoleemme ihmisiä ja asioita, jotka antavat hyvää takaisin.

Vetovoiman laki nousee vahvasti tämän kortin viestiksi. Vetovoiman lain avulla voimme rakentaa elämän, jossa tunnemme itsemme täyteläisiksi niin henkisesti kuin myös maallisesti. Kuitenkaan maallinen omaisuus ei saa korvata henkisyyttä ja sen tuomaa onnellisuutta ja runsauden tunnetta. Rikkautta on kaikkialla, sitä voi olla pankkitilillä mutta ennenkaikkea sitä on meidän ympärillä ja meissä itsessämme. Viikon tarot pyytää kiinnittämään enemmän huomiota asioihin, jotka ovat ympärillämme. Antavatko ne asiat ja ihmiset sinulle oikeanlaista energiaa? Tunnetko näiden asioiden ympäröimänä itsesi onnelliseksi ja henkisesti rikkaaksi? Silloin kun voit nauttia elämästäsi tyytymättömyyden tunnetta ei juuri ole. Tottakai kun elämme arkea niin kaikki asiat eivät heti rullaa, mutta se ei välttämättä ole tyytymättömyyttä, se on elämää. Mutta silloin jos tunnemme itsemme kahlituksi ja koemme tyytymättömyyttä paljon elämässä päivittäin niin silloin tulee kysyä itseltä, että mikä mättää. Mikä elämässä pitää negatiivisesti otteessa ja kuinka siitä pääsisi irti.

Luota, että saat näihin vastauksia silloin kun nautit olostasi luonnossa, veden äärellä, kahvilassa, missä vain mikä on sinun voimaantumisen paikka. Uskalla nostaa nämä asiat itsellesi esiin vaikka kirjoittamalla, sillä ilman sitä jumitamme kahleissa entistä kauemmin. Lähde tavoittelemaan unelmiasi, on ne sitten isoja tai pieniä. Sillä ei ole väliä, kunhan ne ovat sinun unelmiasi eikä kenenkään muun. Mieti, mitä haluat elämältäsi, millaisia ystäviä tai kumppania toivot elämääsi. Kun etsimme näitä vastauksia itseltämme vilpittömästi alkaa vetovoiman laki toimimaan. Alat pikkuhiljaa huomaamaan, miten elämäsi muuttuu juuri siihen suuntaan mihin olit sen toivonutkin menevän.

Kortin kuvassa kolikot muodostavat Elämänpuun, mikä kuvaa yltäkylläisyyttä. Yltäkylläisyyttä, joka saa näkyä ja kuulua kaikissa elämän osa-alueilla. Sinun, minun, eikä kenenkään tarvitse peitellä sitä kunhan se tulee vilpittömästi esiin. Ei kerskailevasti vaan kauniin valon ja rakkauden kautta. Silloin jaamme tätä energiaa ja yltäkylläisyyttä myös ympärillemme, mikä inspiroi ja kannustaa toisia. Maailma tarvitsee kannustusta, maailma tarvitsee rakkautta. Ja näitä voimme antaa toisille omalla esimerkillä.

Aivan ihanaa uutta viikkoa!

Muista tulla seuraamaan instagramiini tänään alkavaa Tarot IG -livekautta, jossa ensimmäisessä livessä katson Clarissa Hedmanille tarotteja ❤️

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *