Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstain viesti maailmankaikkeudelta

Tarottien viesti maailmankaikkeudelta on tänäkin torstaina hyvin vahva ja puhutteleva. Haluan tähän alkuun ennen korttien nostoa kiittää täydestä sydämestäni ihan jokaista teitä lukijaa ja jokaisesta kauniista viestistä mitä saan. On ihana huomata, kuinka yhä useampi haluaa kehittää omaa sisäistä viisauttaan ja ennenkaikkea uskaltaa luottaa omaan sisäiseen ääneen. Se on suurta rohkeutta ja rakkautta itseä kohtaan.

Alla olevassa kuvassa on kolme Crowleyn tarotkorttia, valitse niistä sinua puhuttelevin. Sulje silmäsi ja avaa sydämesi valitsemasi kortin viestille. Alta pääset lukemaan heti kortin viestin.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä kortti on numero 2

Oikealla kortti on numero 3

1. Viesti maailmankaikkeudelta – Maljojen prinssi

Muista kuunnella oman mielesi lisäksi myös kehoasi ja sen tarpeita. Kehosta huolehtiminen vahvistaa sinua kokonaisvaltaisesti ja tämä vahvistaa myös yhteyttä sisimpääsi ja tunteisiisi. Kehon tarpeet ja henkinen hyvinvointi ovat yhtä tärkeitä ja kun nämä on tasapainossa niin tunnet olosi kevyeksi ja avoimeksi myös uusille asioille. Kun kehosi tarvitsee liikkumista niin tee jotain sinulle mieluisaa jumppaa, kävelyä tai lähde vaikka puistozumbaan. Kun taas kehosi tarvitsee lepoa niin anna sitä itsellesi. Silloin kun kehosi tarvitsee lepoa niin älä pakota itseäsi liikkumaan vaan nauti rauhallisuudesta, meditaatiosta tai vaikka joogasta. On täysin ok antaa itselle lepoa ja rauhaa silloin kun siltä tuntuu, sillä muista että lepokin vie sinua eteenpäin ja avaa mielenlukkoja. Löydä itsellesi tasapaino niin henkisen hyvinvoinnin kuin fyysisenkin hyvinvoinnin välille ja nauti elämästä ilman, että kahlitset itseäsi mihinkään.

2. Viesti maailmankaikkeudelta – hyve

Nauti tämän hetkisestä hyvänolon tunteesta, jonka olet saavuttanut omalla elämänenergiallasi ja ilollasi. Nyt on hyvä aika jakaa elämäniloasi ja energiaasi ympärillesi. Älä epäröi itseäsi tai käännä selkääsi hyville puolillesi vaan tuo niitä itsellesi ja muille esiin. Rakasta itseäsi ja näe tämä rakkaus itsessäsi kiitollisuuden avulla. Mistä kaikesta sinä olet kiitollinen itsessäsi? Kun et piilottele omia hyviä puoliasi pystyt toimimaan tietoisesti ilman toisten hyväksyntää ja tuot tällä tavalla parhaita puoliasi esiin niin itsellesi kuin toisillekin.

3. Viesti maailmankaikkeudelta – kuu

Älä anna turhien epäilysten tai epäuskon vallata mieltäsi vaikka omat ajatukset ja mielialat vaihtelisivatkin. Uskalla luottaa vaistoihisi, sillä oma sisäinen viisautesi ja vaistosi ovat johdattamassa sinua johonkin uuteen. Olet matkalla pimeydestä valoon mutta, jotta tämä aurinko pääsee nousemaan pimeyden eteen kohtaa sisäiset ajatuksesi ja sen tuomat pelot. Luottaessasi vaistoosi löydät ihan uusia puolia itsestäsi ja alat näkemään elämäsi kokonaisuutta selkeämmin. Anna intuitiosi johdattaa sinua oikeaan suuntaan ja ole vastaanottavainen kaikille tunteille ja ajatuksille mitä tämä matka sinulle tuo. Jotta matka pimeydestä valoon pääsee liikkeelle täytyy käsitellä myös matkalla tulevat pelot eikä antaa niiden pysäyttää itseä. Ole tietoinen omista peloista ja myös niistä turhista peloista, jotka yrittävät vain ja ainoastaan pitää sinua pysähdyksissä. Ole yhteydessä syvään ääneesi, kohtaa avoimesti omat pelot ja käännä elämäsi suuntaa.

Halutessasi laajempaa Tarot-tulkintaa olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.). 

Voit varata itsellesi ajan myös 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) tai voit tilata kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106. 

Ihania ja lämpöisiä päiviä loppuviikkoosi!

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

Yksi kommentti

  1. Raija kirjoitti:

    Kyllä taas kolahti viikon tarotit! Kiitos ??

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.