Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Menestys – mitkä ovat sinun tavoitteet?

Viikon tarotkortiksi nousi Menestys ja nyt onkin aika laittaa omat tavoitteet uudelle tasolle ja lähteä rohkeasti tavoittelemaan niitä. Menestyksen kortti antaa sinulle voimaa ja rohkeutta edetä askelissasi ja nauttia samalla kaikesta mitä vastaan tulee. Nyt anna palaa äläkä säästele itseäsi!

Tavoitteet pitävät aktiivisuuden elämässä

On tärkeää olla tavoitteita, oli ne sitten isoja tai pieniä, sillä ne pitävät oman mielen ja kehon aktiivisena. Suhtaudu omiin tavoitteisiisi päämäärätietoisesti ja huomaat samalla kuinka suuri vaikutus jo pelkästään tällä omalla suhtautumisella on niin sinuun itseesi kuin myös ympärilläsi oleviin ihmisiin. Asiat lähtevät sujumaan oikealla tavalla ja myös ongelmat ratkeavat helpommin kun tietää mitä tekee.

Nämä omat tavoitteet, jotka kumpuavat syvältä itsestämme ja hyvänolon tunteesta käsin ilmenevät niin sisäisenä voimana kuin myös ulkoisena runsautena ja yltäkylläisyytenä. Menestyksen kortti lähettää sinulle valtavaa voimaa lähteä tavoittelemaan omia tavoitteita kuin myös, tämä kortti heijastaa sinulle huolenpitoa, anteliaisuutta, totuutta ja parantavaa energiaa. Ota tämän kortin energiat ja voimat avoimena vastaan ja nauti tavoitteiden tiestä ❤️

Huolehdi tasapainostasi menestyksen tiellä

Kortti muistuttaa, ettei pidä lähteä itsekkäästi tavoittelemaan menestystä. Tavoitteet lähtevät etenemään oikeaan suuntaan kun niitä ei tavoittele itsekkäistä näkökohdista käsin tai ulkopuolisten asioiden vuoksi. Lähdetään tavoittelemaan omia tavoitteita omaa itseämme varten ja oman sisäisen hehkun ja rakkauden vuoksi. Muut asiat asiat mitä menestyksen tie tuo on vain ylimääräistä plussaa. Nauttiessa asioista mitä tekee on tärkeää muistaa pitää oma tasapaino kasassa. Liiallinen menestyksen metsästys helposti järkyttää omaa tasapainoa mikä tuottaa niin omaan sisimpään pahaa oloa kuin myös ympärillesi.

Menestyksen kortti tuo tavoitteesiin iloa ja valoa sekä epäitsekästä toimintaa. Pidetään hyvää ja rakastavaa huolta niin itsestämme kuin myös läheisistämme ja huolehditaan tasapainosta tavoitteidenkin tiellä ❤️

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.