Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai – katso mitä valitsemasi kortti Sinulle viestittää

Ihana tarot-torstai on taas tänään ja haluankin heti kiittää jokaista teitä, ketkä olette antanut tästä ihan mieletöntä palautetta❣️Tätä on ihana kirjoittaa ja huomata kuinka paljon näistä viesteistä saatte itselleni voimaa ja rakkautta ❤️

Jotta oikea viesti tulee juuri sinulle, on taas sinun tehtäväsi valita alla olevasta kuvasta sinua puhuttelevin kortti. Pääset lukemaan kortin viestin heti tästä tekstistä. Lue viesti rauhassa ja tunne kaikki viestin äänet sisälläsi.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä kortti on numero 2

Oikealla kortti on numero 3

1. Miekkojen Ässä

Olet vihdoin kohdannut menneisyytesi ja alat olemaan sujut sen kanssa. Et anna sen enään hallita elämääsi vaan olet päässyt menneisyytesi yläpuolelle. Sinusta löytyy vahva usko tulevaisuuteen ja sen tuomaan hyvyyteen. Pidä katseesi kirkkaana tässä hetkessä, sillä sinua odottaa jokin suuri muutos elämässäsi. Tutki sisintäsi ja sitä, mihin sinua halutaan kuljettaa. Muista, että muutos on mahdollista silloin, kun laitat itse asioita eteenpäin. Anna uskosi tulevaan viedä sinua eteenpäin ja ole aktiivinen oman tulevaisuutesi eteen. Miekkojen Ässä on todella voimaannuttava kortti ja tästä kortista huokuukin tällä hetkellä valtava energiaryöppy, mikä tulvii sinua kohti ?

2. Täyttymys

Nostit itsellesi aivan ihanan täyttymyksen kortin. Elämäsi on jo täyttynyt ilosta ja onnesta ja elämäsi tulee täyttymään entistä enemmän hyvillä asioilla, mitkä tekee sinusta vielä onnellisemman ja vapaamman. Anna itsesi kukoistaa ja täytä elämäsi niillä asioilla joista sinä tulet onnelliseksi. Tunnet elämää kohtaan täyttä luottamusta ja luotat siihen, mihin elämä sinua vie. Muista pysähtyä ja olla onnellinen ja kiitollinen tästä hetkestä ja asioista joita sinulla on juuri nyt. Mieli voi haluta koko ajan lisää ja enemmän, jos sille antaa ylivallan mutta mieti, tarvitsetko oikeasti enemmän ja lisää asioita tähän hetkeen? Tiedän, että sinussa on kaikki, mitä tarvitset. Nauti niistä ja omasta itsestäsi. Olet täydellinen juuri noin ?

3. Maljojen ritari

Kun annat, tulet myös saamaan. Sinulla on paljon annettavaa niin itsellesi kuin myös läheisillesi. Kun viet kukkia ystävällesi niin ei pelkästään ystäväsi saa hyvää mieltä kukista vaan myös sinä. Huomaat miten onnelliseksi saat toisen ihmisen ja tämä tuo iloa myös sinulle. Rakkauden ja todellisen ystävyyden vaaliminen on tärkeintä elämässä ja pitää meitä kasassa. Jaa näkemyksiäsi, taitojasi ja rakkauttasi heidän kanssa, joiden kanssa tunnet olevasi samalla tasolla. Älä hukkaa aikaasi heihin, jotka tuovat ympärillesi negatiivista energiaa ja ilmapiiriä. Tunne rakkaus itseäsi kohtaan ja tunne rakkaus heitä kohtaan, jotka ovat sinulle tärkeimpiä ja osoita heille rakkauttasi ?

Tavoitat minut myös päivittäin palvelunumerostani 0700-94002, hinta 2,38€/minuutti  sekä numerosta                   040 7270106 ❤️

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *