Hae
Mirva Emilia

Gluteeniton tortillapizza on simppeli arkiruoka

Gluteeniton tortillapizza on ihan super helppo ja nopea arkiruoka eikä siinä tarvitse leipoa mitään. Mää ite tykkään tosi paljon pizzasta ja jos olisi mahdollista niin eläisin pizzalla ja irttareilla ? Oon kokeillut kolmea eri gluteenitonta tortillapohjaa ja mun ehdottomaksi suosikiksi on noussut OldElPason gluteenittomat tortillalätyt. Ne on ohuita ja helposti syötäviä kun taas muita mitä oon kokeillut on sitkeitä ja paksuja. Tortillat on meidän perheen oikea herkku ja lapset pyytääkin aina välillä viikonloppuisin, että syödään tortilloita. Pizzapohjaksi lätty on sopivan ohut ja lapsetkin on innoissaan kun saa tehdä itse omat pizzat 🙂 Gluteenittoman pizzapohjan ohjeen jaoinkin aikaisemmin jo tänne blogiin ja jos haluat tehdä perinteisemmän pizzan niin käy nappaamassa täältä gluteenittoman pizzapohjan ohje. 

GluteenitON tortillapizza valmistuu hetkessä

Joskus on ihana tehdä nopeaa ja simppeliä, mutta kuitenkin hyvää ruokaa ja gluteeniton tortillapizza on just tätä. Meillä on pääosin simppeliä arkiruokaa aina tarjolla ja ulkona syöminen on todella harvassa. Nämä tortillapizzat on aina meidän koko perheen yhteinen juttu ja lapsillekin maistuu hyvin kun on saanut tehdä itse oman pizzan 🙂

Gluteeniton tortillapizza

1 pkt gluteenittomia tortillapohjia (itse käytän OldElPason pohja)

Kasvistäyte

Valkosipuli-tomaattimurska

Ananasta

Tomaattia

Herkkusieniä

Katkarapua

Juustoraastetta

Lihatäyte

Tomaattimurskaa

Palvikinkkua

Aurajuustoa

Pekonia

Sipulia

Juustoraaste

Sekatäyte (mun lemppari) 

Valkosipuli-tomaattimurskaa

Ananasta

Tonnikalaa

Palvikinkkua

Emmental juustoraaste 

Paista pizzaa 5-10 minuuttia 225 asteessa, kunnes juusto on sulanut ja reunat saaneet ruskean värin. HUOM! Reunat palaa todella helposti eli kannattaa olla tarkkana kellon kanssa ?

Ihania herkuttelu hetkiä ❤️

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

 Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.