Hae
Mirva Emilia

Juhannus alkaa tarot-torstaista

Juhannus on ihan nurkan takana ja sen energioihin onkin hyvä suunnata tarot-torstain viestistä. Juhannus on täynnä taikaa ja useimmat näistä onkin hyvin rakkaus johdatteisia – juhannusyönä voi nähdä kaivosta tai lammesta tulevan kumppanin, katolle heitetyn kengän kärki kertoo tulevan suunnan, neliapilan löytäjä löytää kumppanin ja ehkä yleisin, kun juhannusyönä kerää seitsemän erilaista kukkaa ja pistää ne tyynyn alle, näkee unessa tulevan kumppanin. Itse en ole koskaan mitään juhannustaikoja tehnyt, ainoastaan olen kerännyt kauniita kukkia maljakkoon pöydälle 🌸 Mutta jos sinulla on kokemusta juhannuksen maagisista taioista niin laita kommenttiin tulemaan millaisista on ollut kyse 😊

Lähdetäänpäs sitten tutkimaan tarot-torstain viestejä. Pakaksi valikoitui The Wonderland in Tarot, se resonoi kaikista eniten tähän hetkeen ja juhannukseen. Itselleni tästä pakasta tulee aina mieleen leikkisä satumaa, mikä sopii juuri hyvin juhannukseen. Valitse alta sinua puhuttelevin kortti ja lue alta mitä se sinulle tähän hetkeen viestittää.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. The hermit – erakko

Erakko on yksinolon ja itsetutkiskelun kortti. Tämän myötä en pyydä nauttimaan yksinolosta koko aikaa vaan hetkittäin ottamaan omaa aikaa, jotta voit tutkailla omaa sisintäsi. Yksinolosta nauttiminen ja oman sisimmän tutkiminen on todella isossa roolissa henkisessä kasvussa ja ilman itsetutkailua henkistä kasvua ei pääse tapahtumaan. Joskus riittää, että kysyt itseltäsi mitä sinulle kuuluu ja miten voit, kun taas joskus itsetutkailu voi vaatia syvempiä tervehdyksiä itsesi kanssa, kuten omien arvojen ja tapojen uudistamista.

2. Sauvojen kutonen

Vaikka oletkin itsesi herra ja itsenäinen niin päästä silti lähellesi muitakin ihmisiä. Älä käännä selkääsi sinua auttaville energioille vaan kuuntele mitä heillä on sinulle sanottavana ja pohdi sen jälkeen ajatuksiasi uudelleen. Muista kuitenkin, että sinä itse olet viime kädessä se, kuka päätöksen tekee mikä koskee sinua. Päästä ympärillesi ihan kaikenlaisia energioita, sillä jokaisesta kohtaamisesta voimme saada ja antaa tiedostaen ja tietämättämme paljon. Päästä itsesi kilpien sisältä pois ja ole oma ihana itsesi uusien ja vanhojen tuttavuuksien keskellä.

3. Maljojen ritari

Intuition viestit voivat joskus tuntua ihan älyttömiltäkin, mutta uskalla kuunnella mitä viestiä alitajunta sinulle lähettää. Haaveile ja toteuta haaveitasi, on ne sitten isoja tai pieniä. Maljojen kortit ylipäätään on hyvin herkkiä kortteja sekä kuvastaa alitajuista maailmaa. Ja kuten huomaat, tässä kortissa kala (sinun alitajunta) on tuomassa sinulle viestiä, kuuntele siis alitajuntaasi ja intuitiotasi herkällä korvalla, sillä koskaan ei tiedä mihin sydämesi on sinua viemässä.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *