Hae
Mirva Emilia

Henkiparantaja lähetti ohjeen kuolleista

Mun isän veli on ollut henkiparantaja ja hän kävi tekemässä meidänkin kotona parantajan töitä. Hän on ollut taivaassa jo useita vuosia mutta eräänä yönä Matti tuli mun uneen. Osa uskoo, osa ei mutta mä kyllä uskon, että ainakin tässä tapauksessa mun unessa oli jokin merkitys. Näin unen missä juttelin mun kuolleen sedän kanssa. Hän oli henkiparantaja ja paransi monia, monia ihmisiä. Unessa mulla oli tosi hyvä olla, turvallinen. Sitten mun uteliaisuus heräsi. Olihan mun setä aikoinaan parantaja ja kysyin häneltä että ”mikset sää paranna mun suolistosairautta?”. Tiedostan, että krooninen suolistosairaus ei koskaan parane ja jos tää johonkin suuntaan menee niin pahemmaksi. Eli hoitokeinoa ei tähän ole vielä keksitty. Ainoastaan lääkkeet ja ruokavalio auttaa helpottamaan kipuja ja oireita.

Henkiparantaja antoi unessa ohjeen

Unessa sain kuitenkin yllättävän vastauksen kun setä sanoi ”sinun täytyy olla vastaanottavaisempi niin voin tehdä sen.” Tämä keskustelu on jääny mun mieleen hyvin vahvaksi sillä unessa en tämän jälkeen enään nähnyt setääni enkä muista mitä oon muuten unessa puhunut. Ainoastaan tämä keskustelu oli todella selvä. Onko tässä jotain sanomaa mulle? Kuinka voin olla vastaanottavaisempi? Voiko joku kuolleista oikeasti auttaa?

Jos kyseessä olisi ollut joku muu kuka olisi mulle näin unessa vastannut niin luultavasti en sitä edes miettisi mutta koska tiedän ja tunnen setäni ja tiedän mihin hän pystyy niin siksi tämä on jäänyt mulle tosi vahvana mieleen. Ehkä tapaan hänet vielä joskus unessa ja hän selventää kuinka voin olla vastaanottavaisempi hänen apuunsa ❤️

Haluan muuten sydämestäni suositella Äiti Amman elämänkerta kirjaa. Mulla on menossa puoliväli kirjasta ja se on todella mielenkiintoinen ja mukaansa tempaava. Aika huikeita juttuja Amma on kokenut ja kokee varmasti edelleen ? Toivoisin, että hän pääsisi taas tulemaan Suomeen turvallisesti ja pääsisin häntä taas halaamaan ja keräämään voimaa ja uutta energiaa. Muistaakseni oli vuosi 2005, kun kävin viimeksi ja ensimmäisen kerran Äiti Ammaa halaamassa ❤️

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.