Hae
Mirva Emilia

Juhladieetti viikko 2 – lipsahdus ja itsekurin puute

Viikko kaksi ja juhladieetti jatkaa kulkuaan, vaikkakin jo heti ekalla viikolla lipsahdus tulikin 😀 Viime viikolla aloitin juhladieetin ja on myönnettävä, että olo oli todella hyvä ja itsevarma vaikka nälkä hieman vaivasikin. Kaksi-kolme litraa päivässä juon vettä ja kropassa huomaa kuinka ylimääräinen turvotus on lähtenyt ja painoa on tippunut 1,3 kiloa. Toki tämä on nestettä mikä on lähtenyt.

Juhladieetti on ollut ainoastaan hyväksi vatsalleni

Moni teistä lukijoista laitto mulle viestiä ja kertoi mielenkiinnolla odottavan kuinka tämä vaikuttaa vatsaani, suolistosairauteeni ja vatsalipuihin. Koska tässä syödään puhdasta ruokaa, sokerit on pois ja juodaan paljon vettä niin hyväähän tämä vain tekee. Olen ollut pitkään sokerikoukussa ja ensimmäiset päivät karkki pyöri mun ajatuksissa koko ajan ja tämä olikin yksi syy miksi lähdin tälle puhdistuskuurille. Haluan saada herkuttelulle jonkinlaisen järjen, koska sitä ei ole tähän päivään asti juuri ollut. Olen ollut nimittäin ihan pienestä asti meidän perheen herkuttelija ja tänäkin päivänä herkkuja on mennyt päivittäinen ja ne on nimenomaan ollut karkkia.

Halusin saada tämän avulla myös vatsani toimimaan ja siitä olenkin iloinen, että se on toiminut päivittäin. Normaalisti voi mennä useitakin päiviä ettei suolisto toimi ollenkaan. Energia on ollut vähän miinuksella, tietysti kroppa totuttelee vasta uusiin ruokatottumuksiin mutta luulen, että tämäkin tästä tasoittuu. Olen todella avoimin mielin ja ennen kaikkea positiivisin mielin tämän dieetin kanssa.

Lipsahdus tapahtui, olenko huono ihminen?

Kyllä, myönnän että lipsahdus kävi ja lähdin juhlimaan ystävieni kanssa. Ja kyllä siitä hieman itseäni kritisoin, että enkö nyt tätä voi vetää loppuun ja lähteä juhlimaan joku toinen kerta mutta sitten ajattelin, että käyn niin harvoin missään niin silloin kun vähänkin tekee mieli juhlimaan ja tanssimaan niin minähän menen 😀

Tiesin, ettei se todellakaan ole hyväksi kropalle eikä varsinkaan siinä kohtaa kun kroppa on alkanut vähän jo tottumaan tähän uuteen. Ajattelin kuitenkin, että tämä on mun uusi lähes sokeriton elämäntapa ja jatkan tätä taas juhlaillan jälkeen. Ja näin tein. Ja tällä lähes sokerittomalla elämäntavalla tarkoitan sitä, että annan itselleni luvan välillä herkutella enkä suoraan sanottuna edes halua jättää karkkia kokonaan pois mun elämästä koska onhan se oikeesti hei hyvää! 😀 En siis ota tästä mitään paniikkia vaikka lipsahdus tuli vaan jatkan tätä niinkuin ohjeissa sanotaan ja jatkan tätä myös tämän ohjelman päätyttyä. Pienin askelin siis kohti kivuttomampaa elämää itseäni rakastaen ❤️

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.