Hae
Mirva Emilia

Kalat auringossa ohjaa tarot-torstaita

Kalat ohjaa vielä muutaman viikon ajan Aurinkoa ja se tekeekin tästä tarot-torstaista hyvin tunteellisen ja herkän. Kaloista sanotaan, että he ovat tunteellisia ja herkkiä unelmoijia, jotka lähtevät helposti muiden ohjailtavaksi. Vaikka et olisikaan horoskoopiltasi Kalat voit tämän Aurinko merkin hetkessä tuntea erityistä herkkyyttä ja tunteita mitä et välttämättä normaalisti tuntisi niin voimakkaasti. Kannattaa myös kiinnittää huomiota siihen, ettei tunteitasi käytetä hyväksi. Omassa voimassa ja tietoisuudessa on siis syytä pysyä vaikka tunteet välillä heittelisikin. Liiallisten tunteiden vallassa ei kannata tehdä suuria päätöksiä vaan odottaa, että tunteet tasaantuvat ja intuitiosi on taas koholla.

Mennään siis tämän viikkoisen tarot-torstain pariin Kalojen energioissa ja katsotaan mitä kortit viestittävät. Valitse intuitiivisesti sinua puhuttelevin kortti alla olevasta kuvasta ja lue alta mitä kortti sinulle viestittää.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Purren valitus

Kuvan vene kehottaa lähtemään liikkeelle sen sijaan, että olisi kiinni menneessä ja haikailisi sinne. Jos luomme elämäämme menneisyydelle emme näe asioita, jotka kulkevat ohitsemme. Menneisyys on menneisyyttä, sen vatvominen ei muuta asioita. Voimme ainoastaan hyväksyä asiat joita olemme käyneet läpi ja nauttia siitä minästä, jonka menneisyys on meistä muovannut. Lähde suunnittelemaan uutta matkaa, vaikka menneisyydessä asiat eivät olisikaan sujuneet suunnitelmien mukaan. Elämä on tehty elettäväksi sekä olemaan kasvun paikkana. Löydä uudella matkallasi itsestäsi uusia puolia, kokeile uusia asioita ja luota elämään. Kukaan muu ei voi elää sinun elämääsi, sillä ohjain on sinun käsissäsi.

2. Virvatuli

Haaveile ja unelmoi, mutta älä poikkea todellisuudesta. Haavemaailma ei ole todellista elämää mutta haaveilun avulla voimme mennä unelmiamme kohti. Ryhdy tekemään asioita, kotka vievät sinua kohti haaveitasi äläkä jää paikallesi pilvilinnoihin. Tiedosta mitä haluat ja mitä et halua ja ohjaa suuntaasi sitä kohti. Muista nauttia koko matkan ajan sisäistä onnestasi. Se onni mitä ulkoinen maailma tarjoaa on plussaa mutta todellinen onni ja onnellisuus löytyy sisimmästäsi.

3. MielIkki

Mielikkiä voisi verrata Äiti maahan, sillä kortti haluaa muistuttaa meitä pysyvyydestä ja elämän perusasioista. Me emme aina saa sitä mitä haluaisimme, toivoisimme tai asiat voivat mennä jollain tapaa mönkään, mutta tosiasia on kuitenkin se, että saamme aina kaiken sen mitä oikeasti tarvitsemme. Maailmankaikkeus pitää huolen siitä, että kasvamme. Siksi koemme myös haasteita, jotka tulisi (ainakin loppujen lopuksi) nähdä kiitollisuuden kautta. Haasteet tulevat elämäämme juuri oikealla hetkellä ja sinä hetkenä haasteet haluavat opettaa ja näyttää mitä oikeasti tarvitsemme.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Vaihtoehtoisesti voit myös varata ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106.

-Mirva 

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *