Hae
Mirva Emilia

8 faktaa minusta

Instassa pyörii haaste; 8 faktaa minusta ja ajattelin tehdä tämän saman haasteen, mutta vaan tänne blogin puolelle. Haasteet on aina kivoja, mutta mää oon vähä semmonen hitaasti syttyvä niihin ja sitten kun niihin sytyn niin haaste on jo menneen talven lumia ? Kerrankin oon siis ajoissa tässä haasteessa. Näitä faktoja on ollut jotenkin erityisen kiva lukea toisilta ja siksi haluan tuoda omatkin faktat esiin.

8 faktaa tiskiin

1. Voisin elää pizzalla ja karkilla. Täällä meidän kylällä on grilli mistä saa ihan super hyvää gluteenitonta pizzaa. Täällä ainakin pizzerioissa gluteeniton pohja on valmispohja, se on aika pieni ja mauton. Täällä grillillä pohja tehdään itse ja se on tosi hyvän makuinen ja normaalin pizzan kokoinen?

2. Sain 14 vuotiaana veritulpan jalkaan. Söin puoli vuotta verenohennuslääkettä ja kävin viikottain verikokeissa. Molempien raskauksien loppuvaiheessa olen tämän takia laittanut napapiikkejä, jolla on estetty ettei uutta tulppaa tulisi. Eikä onneksi ole tullut ??

3. Oon Kaikki Heti Mulle Nyt -tyyppi. Mun kärsivällisyys on todella huono mitä olen yrittäjyyden myötä joutunut opettelemaan ihan eritavalla. Ja kyllä sitä on jo vähän opittukin mutta ei ehkä vielä tarpeeksi ?

4. Inhoon myöhästymistä. Mää en tykkää yhtään jos myöhästyn, oon mieluummin vartin etuajassa kun vähänkään myöhässä. Mulla menee pasmat ihan sekasin jos oon paikalla just eikä melkein tai muutaman minuutin myöhässä. Vielä enemmän mua ärsyttää se, jos mää en ite pysty vaikuttamaan siihen, etten myöhästyisi. Toisen odottaminen on ärsyttävää samalla kun tajuaa, että nyt myöhästyn.

5. Mulle on todettu krooninen suolistosairauraus (IBD) ja ärtyneen suolen oireyhtymä (IBS). Mun vatsa on tosi herkkä ja saankin olla tarkkana ruoan kanssa ettei suoli ärtyisi. Vatsa on myös tosi stressiherkkä ja mulla vatsa reagoi tosi vahvasti jos olen menossa 100km kauemmaksi kotoa. Kotona onkin hyvä olla ?❤

6. Mun kaulaan ei saa IKINÄ koskea. Mun kaula on tosi herkkä alue enkä voi pitää poolopaitoja ollenkaan, koska tuntuu että kuristun siihen ja talvisin huivien pitää olla suht löysällä kaulalla. Mun sisko pienenä kiusaskin mua laittamalla kättä lähelle mun kaulaa ja sain siitä aina kauheen paniikin. Ja Huom! Tää oli vaan yksi asia miten se kiusas mua, juoksin mm. vaatekaappiin piiloon kun se pelotteli mua ?

7. Oon ollut Espanjassa kolme kuukautta työharjoittelussa. Opiskelin matkailualaa yläasteen jälkeen, ohjelmapalveluiden tuottajaksi ja olin Espanjan auringon alla työharjoittelussa kolme kuukautta. Asuin hotellissa missä olin töissä ja järjestin siellä asiakkaille ohjelmaa päivisin ja iltaisin. Rakastuin Espanjaan täysin ja sen hyväntuuliseen energiaan ja olenkin haaveillut asuvani talvet Espanjassa.

8. Olen ollut leikkauspöydällä kaksi kertaa. Ensimmäinen kerta oli ala-asteella kun polvitaipeesta leikattiin patti pois mikä on tullut kylläkin takaisin mutta silloin se vaivasi ja siksi se leikattiin. Toinen kerta oli 12 vuotta sitten kun rakas poikani tuli keisarinleikkauksella maailmaan ❤

Tässä oli 8 faktaa musta ?

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *