Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Rakkaus – tietoinen läsnöolo

Tietoinen läsnäolo näkyy sisäisenä voimavarana omassa itsessä ja vapautena ihmissuhteissa. Viikon tarotkortiksi nousi rakkauden kortti, mikä muistuttaa tietoisen läsnäolon voimasta ihmissuhteissa sekä myös läsnäolona omalle itselleen. Tietoinen läsnäolo luo tasapainoa ja arvoa rakkauteen ja ihmissuhteisiin. Arvokkaat ja tasapainoiset ihmissuhteet antavat arkeen voimaa ja auttavat jaksamaan vaikeidenkin aikojen yli.

Mikään suhde, on kyseessä suhde itseensä tai suhde toiseen ihmiseen ei ole koskaan itsestäänselvyys. Läsnäolon merkitys on suuri ja se, että tämän tietoisen läsnäolon näyttää toiselle. Kuuntelee ja on aidosti kiinnostunut toisen asioista. Myöskään omia asioita ei kannata hukata oman mielen syöväreihin vaan kuunnella aidosti ja vapaasti omaa tahtoa ja ääntä. Mikään suhde ei ole niin tärkeä kuin suhde omaan itseen. Puhun paljon rakkaudesta ja rakkaudesta omaa itseään kohtaan. Rakkaus itseään kohtaan ei ole itserakkautta vaan se on aitoa ja puhdasta silloin kun arvostaa ja kunnioittaa omaa itseään ihmisenä ja kehona. Tämä on tervettä itserakkautta, mikä kantaa meitä pitkälle ja luo terveitä ihmissuhteita ympärillemme. Terveitä ihmissuhteita halutaan ylläpitää ja miten ihmissuhteen tärkeyden voisi paremmin näyttää kuin olemalla läsnä siinä hetkessä toisen kanssa, oli kyseessä sitten rakkaussuhde tai ystävyyssuhde. Läsnäolo ja toisen arvostaminen kuuntelemalla luo hyvän pohjan kestävälle ihmissuhteelle.

tietoinen läsnäolo näyttää arjen pienetkin onnenhetket

Vaikka viikon tarotkortiksi nousikin rakkaus niin en halua jäädä kiinni ainoastaan rakkauteen ihmissuhteissa tai rakkauteen omaa itseään kohtaan ja tietoiseen läsnäoloon näissä asioissa vaan haluan tuoda esiin myös rakkauden mitä muualla ympärillämme on ja läsnäolon tärkeyden niissä asioissa. Tietoinen läsnäolo on sitä, että olet täysin tietoinen tästä hetkestä sekä aistit ja kuulet kaiken ympärilläsi. Kun olet täysin tietoinen tässä hetkessä mikään ei mene sinulta ohi ja voit nauttia kaikesta mitä ympärilläsi tapahtuu. Kun olet tietoisesti läsnä näet ja koet asiat täysin eri tavalla. Kun kastelet kukkia tietoisesti ja keskityt siihen kun juttelet samalla kukille koet sen lämpimän energian mikä siinä hetkessä on. Se valtaa sinut päästä varpaisiin rakkauden ja hyvänolon tunteeseen. Me itse teemme onnen itsellemme ja onnellisuus tulee jokaisesta pienestäkin arjen asiasta. Onnellisuus on kuin palapeli mikä koostuu monesta eri palasesta. Näitä palasia kun yhdistelee päivän aikana niin illalla huomaa kuinka onnellinen ja iloinen omaan elämään on.

Seuraavan kerran kun lähdet ulos kävelemään, on se sitten työmatka tai kävelylenkki niin katsele ja kuuntele samalla mitä ympärilläsi tapahtuu ja kuuluu. Kuuntele miten puiden oksat liikkuu tuulen mukana, millaisia ääniä askeleesi tuovat, millaista ilmaa hengität ja miltä mielesi ja kehosi tuntuu. Ole täysin tietoinen siitä hetkestä, silloin mikään ei jää sinulta huomaamatta. Koskaan ei tiedä mitä tapahtuu tai kuka kävelee vastaan ja kun on läsnä siinä hetkessä niin huomaat ja aistit kaiken sinulle tarkoitetun.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.