Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Täydentyminen ja sisäinen palo

Viikon tarotkortiksi nousi Täydentyminen, mikä pyytää edes hieman raottamaan omaa suojaverkkoa ja antaa omalle sisäiselle palolle tilaa. Elämä on opettanut vanhoista haasteista ja on aika tuntea rauhaa ja tyyneyttä nauttimalla samalla siitä, mitä tekee. Sisäinen palo haluaa nousta haasteiden jälkeen pintaan ja uudet suunnitelmat ja kuviot odottavatkin pääsyä tulla esiin. Olisitko valmis jo päästämään irti menneestä ja katsoa mihin sisäinen palosi sinua olisi kuljettamassa?

Jotta täydentyminen ja sisäinen palo pääsee oikeuksiinsa on asetettava selkeitä rajoja itselleen ja osattava vaatia myös muiden noudattaa niitä. Näin saat lisää kunnioitusta toimintaasi kohtaan ulkopuolelta. Kun arvostamme itseämme ja toimimme ystävällisesti auramme ja energiamme muuttuu helposti lähestyttäväksi mikä auttaa mm. omassa työssä ja ihmissuhteissa. Kun auramme ja energiamme muuttuu helposti lähestyttävämmäksi niin silloin myös elämään voi astua uusia ihmissuhteita. Täydentymisen kortti viittaakin uusien ihmissuhteiden aloittamista, mutta ennen sitä on kuitenkin selvitettävä vanhat suhteet itsensä kanssa. On ihanan kevyttä ja luontevaa touhuta sellaisten ihmisten kanssa, joiden kanssa voi tuntea oman olonsa kotoisaksi ja samanhenkiseksi. Ja tämä onkin erityisen tärkeää, jotta oma luovuus pääsee kukkimaan ja sisäinen palo pääsee kunnolla valloilleen. Kun ympäristö tukee, arvostaa ja kunnioittaa meitä ja rajojamme mielemme on vapaa ja rento.

sisäinen täydentyminen

Sisäinen täydentyminen saa alkunsa kun järjestää omat tunteet ja ajatukset tasapainoon niin, että ne tukevat sisäistä rauhaa. Välttämällä parhaansa mukaan kaikkia sellaisia asioita, jotka horjuttavat energiaa ja tasapainoa voimme keskittyä olennaiseen horjumatta. Mitä rauhallisempi oma mielentila on niin sitä paremmat mahdollisuudet on saavuttaa omat tavoitteet. Siksi sen oman ympäristön merkitys on suuri. Tiedostamalla asiat ja ihmiset, jotka tekevät oman olon levottomaksi, laiskaksi tai jopa ärtyneeksi pystymme välttämään näitä tilanteita ja voimme keskittyä itselle tärkeään asiaan. Sisäinen palo ja täydentyminen pääsee kasvamaan kun tiedostamme meitä rajoittavat tekijät ja ne asiat, jotka vetävät pois omasta tasapainosta. Tiedostamalla itselle kannattelevat energiat ja asiat voimme säilyttää oman sisäisen rauhan, tasapainon, tyyneyden ja nauttia omasta tekemisestä täydesti.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Teen tulkintoja myös ajanvarauksella. Puolen tunnin tulkinnan (40€), 15 minuutin tulkinnan (25€) tai kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) voit varata numerosta 040 7270106. 

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *