Hae
Mirva Emilia

Säilytä oma voima

Oma voima ja sen rakentaminen on sitä, ettei anna kenenkään nöyryyttää tai kohdella itseä huonosti. Kun tunnet oman voimasi olet vahva pitämään omia puoliasi sekä tekemään valintoja omaksi parhaaksi.

Mistä oma voima löytyy?

Oman voiman löytää silloin, kun elää omien arvojensa mukaisesti. Omat arvot rakentavat sinusta sen kuka olet, miten käyttäydyt ja miten teet päätöksiä. Itselleni tärkeimmät arvot on rehellisyys ja avoimuus. Kun kaikista asioista voi puhua, oli ne sitten hyviä tai huonoja niin silloin on oman voiman lähteellä. Silloin tuntee itsensä rauhalliseksi eikä kukaan pysty hermostuttaa itseä.

Nostin Sinulle Enkelipakastani kortin, mistä tämä Voima -kortti nousi ja tämän kortin kautta enkelit haluavat opastaa Sinua löytämään hiljaisen sisimpäsi, lepyttämään vihasi, puhdistamaan tunteesi sekä luottamaan omaan arvostelukykyysi ja tekemään omat päätökset itse. Sinulla on voima tehdä päätöksesi, rakentaa oma elämä ja seistä vahvana omilla jaloillasi. Luota itseesi, luota omiin vahvuuksiisi, arvosta itseäsi ja kunnioita itseäsi. Näistä perustuu sinun sisäinen voimasi. Enkelit haluavat muistuttaa Sinua siitä, että olet vahva ja voimakas, älä siis annan kenenkään nöyryyttää sinua tai kohdella itseäsi huonosti.

Henkinen tie on kaikille avoin

Henkinen tie ja kehitys kasvaa, kun otat vastuun omasta elämästä. Sinun ei tarvitse roikkua kenessäkään tai missään, jotta löydät voimasi löytää oman henkisen polkusi. Mun oma polku alkoi voimistumaan siitä, kun aloin meditoimaan ja kuuntelemaan enemmän itseäni ja omia ajatuksia. Tämän matkan myötä tuntuu, että minusta on tullut paljon rauhallisempi, seesteisempi ja tietoinen kaikesta siitä mitä haluan tehdä ja mihin suuntaan haluan mennä. Olin todellisessa umpikujassa itseni kanssa ja silloin myös kroppa alkoi hajoilla. Tuli krooninen suolistosairaus ja sen myötä nivelkipuja. Nämä hidastivat tahtia ja aloin etsimään uudestaan omaa voimaani sisältä päin meditaation avulla. Tämä polku on tuonut minut tähän pisteeseen missä nyt olen. Olen itsevarmempi, luotan omaan sisäiseen ääneeni ja uskallan tehdä omia päätöksiä. Niinhän sitä sanotaan, että voitto tulee aina vaikeuksien kautta ja itse kävin terveyteni kanssa todella pohjalla ennenkuin aloin uskomaan itseeni, omaan voimaani ja kunnioittamaan itseäni.

Luota sinäkin tämän Voima -kortin enkeliviestiin ja löydä oman enkelisi kanssa itsellesi tyyneys, rauha, itseluottamus ja puhdista tunteesi vihasta ja katkeruudesta ❤️ Uskalla seistä omilla jaloillasi vahvana uskoen itseesi.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

 

Yksi kommentti

  1. Liisa Konttinen kirjoitti:

    Minä uskon enkeleihin ja juuri kirjoittamaasi tekstiin Voima se on meissä jokaisella sitä pitää osata hyödyntää. Haluaisin lisää kun olen niin utelias maailman elämän enkeleiden suhteen. Olen elämässä joutunut luopumaan rakkaista ihmisistä, taistelemaan miesten maailmassa.
    Nyt hyväksyn itseni ja se tarkoittaa luomisvoimani kukoistaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.