Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Taikuri – elä nauraen

Viikon tarotkortiksi nousi Taikuri, joka pyytää keskittämään ajatuksesi omiin kykyihin ja energioihin humoristisesti ja ilolla. Kevyellä ja tasapainoisella energialla ja sen värähtelyllä pääsee omalla polulla paljon pidemmälle kuin pelolla tai epävarmuudella. Lähde etsimään kykyjäsi siis uteliaalla, humoristisella ja avoimella mielellä ja jaa sitä kevyttä energiaa Taikurin lailla.

Anna ajatuksesi virrata vapaasti ja leikittele omilla ajatuksillasi. Katso mihin asti olet valmis menemään omilla ajatuksillasi ja vapaudu samalla omista kahleista ja tottumuksista. Tarkastelemalla itseäsi uusin silmin huomaat mihin kaikkeen sinusta onkaan. Taikurin kortti on tarotpakan toinen kortti, heti Narrin jälkeen. Narri kehottaa hyppäämään kohti uutta ja tuntematonta ja Taikuri kehottaa ottamaan ne uudet kyvyt, tavat ja opit käyttöön mitä elämä on eteesi tuonut. Taikuri on aloittanut uuden matkan, ja tämä kortti onkin oikea itsensä tutkailemisen kortti. Tutkaile itseäsi positiivisesti ja muista ottaa mukaan myös pieni huumori. Sitä sanotaankin, että universumi ja enkelit nauttivat kun uskallamme olla eläväisiä, nauravaisia ja tuoda rohkeasti uusia puoliamme näytille vaikka takaraivossa pieni pelko hiipisikin. Löydämme itsestämme uusia puolia ja taitoja kun emme pidättele itseämme ja annamme sydämemme loistaa puhtaana. Pienistä kommelluksista huolimatta. Taikurin kortti pyytääkin, että opettelemme nauramaan itsellemme. Elämän ei pidä olla vakavaa vaan siitä tulee nauttia kaikinpuolin. Kun leikittelemme omilla energioilla tunnemme miten voima sisimmässä kasvaa. Tämä voima on rohkeuden voima, joka laittaa meidät elämään omanlaistamme elämää, huumoria unohtamatta.

Anna ideoidesi kukkia hullullakin tavalla

Jokaiselle on annettu omat, uniikit taidot, joita on tarkoitus jakaa eteenpäin. Luovuus ja ideointi on jokaisessa meissä jollain tvalla olemassa. Joillekin se on työ ja joillekin se on harrastus. Pääasia olisi ettei omaa luovuutta ja ideointia päästäisi hukuttamaan. Silloin kun antaa omien taitojen kukkia meistä lähtee huokumaan ihan mieletön energia mikä voi johtaa ties minkälaisiin tilaisuuksiin ja mahdollisuuksiin. Tällä energialla voisi auttaa ja opettaa myös toisia. Jos välillä tuntuu, että omat kyvyt ja halut ovat jossain syvällä piilossa on tärkeää ettei niitä pakota tulemaan esiin. Luovuus ja taito ei tule ulos pakottamalla vaan erilaisten inspiraation lähteiden kautta. Lähde siis luontoon kävelemään tai ota pieni loma töistäsi ja tee pieni reissu. Kun pääsee vähän kauemmas omasta arjesta ja tutusta ympäristöstä uusia ideoita lähtee tulvimaan. Kannattaa siis varata taskuun mukaan pieni lehtiö, kynä ja kamera. Koskaan ei tiedä mitä ideoita syntyy kesken vuorikiipeilyn.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Teen myös ajanvarauksella 30 minuutin (40€) tarot-tulkintoja. Voit varata oman aikasi numerosta 040 7270106.

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *