Hae
Mirva Emilia

Ikäkriiseilyn oireita – onko somettamiselle yläikärajaa?

Välillä tulee pakostikkin mieleen, että onko somettamiseen yläikärajaa. Olenko itse liian vanha postaamaan selfieitä tai kirjoittamaan blogia. Mitään ihmeellistä kolmenkympin kriisiä mulle ei ole koskaan tullut mutta tiettyjä muutoksen asioita huomaa esimerkiksi ulkonäössä. Silmärypyt on ilmestynyt ja elämä muutenkin on muuttunut ja rauhoittunut. Mikä on kyllä ihan mukavaakin! En ole myöskään ostanut uutta nuorekasta autoa tai käynyt täyttämässä niitä ryppyjä piiloon. Pienet rypyt ja vartalon muutokset kuuluvat elämään ja ikääntymiseen. Onhan ne nuoret parikymppiset todella kauniita ja he saavat todella upeita ja kauniita kuvia someen. Heidän kuvista tykkää sadat, jopa tuhannet ihmiset ja kehuu heitä. Haluaisinko sitten itse olla vielä parikymppinen? Tätä mietitään usein ystäväporukassani ja kaikki ollaan sitä mieltä siitä, että 30 vuotiaana on enemmn kuin hyvä olla. Teiniajat on mennyt ohi, silloin elämääkin suuremmat sydänsurut ja vastoinkäymiset osataan nyt käsitellä aikuismaisemmin ja juhlimisen sijaan nautitaan koti-illoista, omasta hyvinvoinnista ja perheestä.

IMG-20181031-WA0029.jpg

IMG-20181031-WA0016.jpg

Somemaailma on tätä päivää, sieltä löytyy niin yrityksiä kuin yksittäisiä henkilöitä. Sitä kautta on helppo pitää yhteyttä ystäviin, tuttuihin tai kehen tahansa. Itse olen somen kautta tutustunut muutamiin uusiin ihmmisiin ja saanut hyviä ideoita omaan työhöni ja ajatuksiini. Kun selailen instasivujani (@mirva_emilia) löydän sieltä kaikenikäisiä postaajia. Ja todellisuudessahan ikä on vain numeroita. Jokaiselle niitä tulee ja jokainen käsittelee sen eri tavalla ja omalla tavalla mutta mun mielestä iän takia ei tarvitse kriiseillä tai miettiä onko mun elämä nyt ohi kun olen tämän ikäinen enkä ole saavuttanut kaikkia niitä tavotteita mitä olen itselleni tavoittanut. Ei elämä todellakaan ole ohi! Omia tavotteita ja saavutuksia saa ja pitää tavoitella koko ajan ja lisätä omia unelmia. Jokaisella meistä on vahvuudet tehdä sitä mitä itse haluaa ja toivoo tekevänsä.  Täytyy vaan olla rohkea ja puskea eteenpäin. Ja ennenkaikkea laittaa asioita eteenpäin, jotta ne omat tavoitteet ja toiveet toteutuu.

IMG-20181031-WA0001.jpg

Someyläikärajaa ei siis onneksi ole ja ehkä mun on myös turha miettiä sitä olenko liian vanha selfien ottamiseen vai en. Kolmekymppisenä nainen on parhaimmillaan. Vai oliko se parikymppisenä vai nelikymppisenä? Tästä ei kannata kiistellä koska nainen on parhaimmillaan aina, eikö 😉 Ollaan ylpeitä siitä iästä missä ollaan, säteillään ja ennenkaikkea sometetaan koska siihen kukaan ei ole liian vanha! 🙂 

-Mirva

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.