Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Tiede – tee tilaa uusille oivalluksille

Viikon tarotkortiksi nousi Tiede, joka pyytää uudistumaan rauhallisella ja luottavaisella mielellä. Maailma muuttuu ja me itse muutumme väistämättä, joten pidä ajatuksissa tilaa uusille oivalluksille. Kun haluamme elää totuudellista elämää muutokset ja uudet näkökulmat ovat välttämättömiä ja ne kuuluvatkin omaan henkiseen kehitykseen.

Tieteen kortti pyytää uusien oivalluksien kautta tekemään itselleen selväksi mihin suuntaan omassa elämässä on menossa. Mitkä ovat suuntaviivasi ja mahdollisuutesi, joita elämän matkasi sinulle tarjoaa. Muista kuitenkin, että ainoastaan tämä hetki tässä on todellinen. Menneisyys on mennyttä ja tulevasta emme voi varmasti tietää mitä se tuo tullessaan. Muistetaan olla kärsivällisiä ja luottaa universumin tuomiin tilaisuuksiin.

Tieteen kortti kuvaa vahvasti uusien oivalluksien lisäksi kirjallisuutta ja tiedon hakemista. Tiedon hakemisella ja asioiden selvittämisellä laajennamme omaa tietoutta ja viisautta, jolloin voimme nähdä niiden kautta asioiden monen eri laidan. Tämä auttaa ymmärtämään tilanteiden eri puolet ja laajentamaan omia näkökulmia. Lue sekä kuuntele eri asiantuntijoiden puheita ja ammenna niistä sitä tietoa itseesi mikä resonoi ja puhuttelee. Kaiken ei tarvitse puhutella, pääasia on, että kuuntelemme avoimella mielellä eri mielipiteitä ja ajatuksia. Nämä antavat itselle pohdittavaa sekä puheenaiheita ja ajatusten jakamista myös omassa lähipiirissä. Mitään asiaa ei saa tuputtaa kenellekään vaan jokainen katsoo asioita sillä tavalla miten niihin on valmis ja mihin omat henkiset resurssit on valmiita. Siksi onkin tärkeää kunnioittaa jokaisen ajatusta ja osata myös laittaa omat jalat välillä toisen saappaisiin. Se jos mikä on silmiä avaavaa.

Ethän yritä liikaa ohjailla tulevaa tai tehdä liiallisia aikatauluja vaan olla rauhassa myös tässä hetkessä. Joitain suunnitelmia ja aikatauluja toki on tehtävä, mutta opettele päästämään irti liiallisesta suunnitelmallisuudesta. Heittäydy elämälle, nauti ja iloitse tästä hetkestä. Vaikka ihan vain sohvalla olosta ja hyvän kirjan lukemisesta. Elämän ei pidä olla suorittamista vaan nauttimista. Uudet oivallukset tulevat parhaiten esiin silloin kun olet rauhallisessa olotilassa etkä yritä pakottaa niiden tulemista. Ne elämän muutokset, mitkä elämääsi tarvitseekin tulla, tulevat kyllä kunhan sen aika on. Odota kärsivällisesti.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min).

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan numerosta 040 7270106.

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *